Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csúcs-készülékek randevúja

Kütyük

Csúcs-készülékek randevúja

Többek közt a Sharp vadonatúj termékei is bemutatkoznak a VIII. Budapesti Házimozi és Hi-Fi Show-n.

Immár nyolcadik alkalommal rendezi meg a Házimozi magazin a Hi-Fi Show kiállítást, ezúttal 2007. november 2-4 között a Hilton Budapest Westend szállodában.


Az idei kiállítás, melyet a ˝Stílus és Minőség˝ mottója jellemez, a házimoziról, Hi-Fi-ről, mobil megoldásokról, és külön kiemelt szekcióban elkülönítve a High-End-ről szól. Tartalmi értelemben átfogja a modern digitális szórakoztatás és kommunikáció teljes palettáját eszközeivel és alkalmazásukkal egyaránt.

A mobiltelefonnal kombinált tévé, az MP3 audio- és video-lejátszók a számítógép és nagyfelbontású LCD, vagy plazma képernyő, a fotókamera, nyomtató és a Blu-ray valamint a különböző digitális képfeldolgozási megoldások, új perspektívát nyitottak a minőségi szórakozás és kommunikáció területén.

A kiállításon a Sharp a legújabb sorozatú LCD TV-inek széles skálájával és a BD-HP20S Blu-ray lejátszójával képviselteti magát.

Az új X20E sorozat 1.920×1.080 pixeles HDTV felbontású és teljes 24p kompatibilitással rendelkezik. Az spéci design előtérbe helyezi a képet, és a különlegesen vékony keret a fényes, zongora-fekete szín által még karcsúbb benyomást kelt.

A Sharp új generációs, XL2E LCD TV sorozata egyszerre nyújt nagy, 1.920×1.080 pixeles képfelbontást, és 100 Hz-es technológiát. Ezek a tulajdonságok garantálják az éles, pontos képmozgást még a gyorsan változó jelenetek esetében is, mindezt 42 colos (106 centiméter), 46 colos (117 centiméter), vagy akár 52 colos (132 centiméter) képátlón.

Az új, BD-HP20S Aquos Blu-ray lejátszó biztosítja a nagyfelbontású tartalmat 1080p minőségben, és a 24p progressive scan eljárást, ezek segítségével támogatva a nagyfelbontású film élményt és a hozzá társuló kristálytiszta hangot. A készülék az egyre népszerűbb Blu-ray lemezek mellett az otthon megírt DVD-R és CD-R lemezeket is lejátssza, sőt még az újraírható DVD-RW és CD-RW formátumot is támogatja.

A Hi-Fi Show látogatói megtekinthetik a Sharp LC-52HD1E LCD televízióját is, mely nemrégiben elnyerte az ˝Év Európai Time Shift Televíziója 2007-2008˝ EISA díjat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés