Connect with us

technokrata

Vodafone Presztízs díjcsomag: mindent bele!

Kütyük

Vodafone Presztízs díjcsomag: mindent bele!

Egy igazi all-in-one mobil tarifacsomag.

Új díjcsomagot indít a Vodafone vállalati ügyfelei számára Presztízs névvel, mely a piacon egyedülálló módon kínál megoldást a vállalkozások minden igényére. A díjcsomag három csúcskategóriás kedvezményes készülékajánlatot is tartalmaz, mobil e-mail és GPS szolgáltatással.

A Vodafone Magyarországnál a vállalati ügyfelek számára elérhető a legújabb Vodafone Presztízs-csomag, mely a hazai piacon az első olyan tarifa, amely minden fontos és nélkülözhetetlen üzleti szolgáltatást magában foglal. Az ajánlat elsődleges célja, hogy a cégek mindennapjai könnyebbé váljanak, miközben időt, pénzt és fáradságot takaríthatnak meg. A Vodafone Presztízst bármely üzleti ügyfél, vagy egyéni vállalkozó igénybe veheti, akár egy előfizetéssel. A Vodafone jelenlegi üzleti ügyfelei a csomagot egyszerű tarifaváltással is elérhetik.

A Vodafone Presztízs tarifacsomag fix havidíja (9.900, illetve 15.000 forint) ellenében az üzleti életben manapság nélkülözhetetlen szolgáltatásokat tartalmazza. A tarifától függően az előfizetők 300, vagy 1.000 perc ingyenes beszélgetést, időben és adatforgalomban korlátlan vezeték nélküli internet hozzáférést kapnak, továbbá rendelkezésükre áll a BlackBerry mobil e-mail szolgáltatás, mely lehetővé teszi a folyamatos e-mail kapcsolatot és gyors elérést biztosít a legfontosabb üzleti információkhoz. A Vodafone Presztízs keretében egy vezetékes számot is kap az előfizető, amellyel elérhető lesz mobiltelefonján is. A havidíjban foglalt szolgáltatások közé tartozik még a cégen belüli ingyenes beszélgetés és az ehhez kapcsolódó további funkciók, mint a hívásátadás, vagy a rövid hívószámok használata.

A díjcsomag egyedi készülékajánlatot is tartalmaz: így három csúcskategóriás készülék kedvezményes, bruttó 30.000 forintos áron vásárolható majd meg. Októbertől a Nokia E65 érhető el, míg novembertől megjelenik a Blackberry 8310 és a Sony Ericsson P1i is. Közös jellemzőjük, hogy támogatják a mobil e-mailt, és egyes típusaik a GPS alapú navigációt is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek