Connect with us

technokrata

Toplista: a legkeresettebb mobilok

Kütyük

Toplista: a legkeresettebb mobilok

Érdekes dolgok derülnek ki az alábbi eladási toplistából.

A brit Vodafone nyilvánosságra hozta, hogy ebben a hónapban pontosan mely típusú mobiltelefonokból adta el a legtöbbet. Érdekes jelenség, hogy a szigetországban a nem éppen két fillérbe kerülő, vadonatúj high-end mobilok milyen komoly népszerűségnek örvendenek. Biztosra vehető, hogy hazánkban teljesen máshogy néz ki egy ilyen toplista, és ezzel kapcsolatban meg is kérdezzük a hazai Vodafone képviseletet. Addig is azonban jöjjön a brit toplista!

Az aranyérmet a Samsung vadonatúj csúszkamobilja, az 5 megapixeles kamerával felvértezett Samsung SGH-G600 zsebelte be, és utána is egy Samsung modell következik, a szupervékony és HSDPA-képes SGH-U700.

A harmadik és negyedik helyen két Nokia tanyázik, még pedig egész konkrétan a finnek első igazi all-in-one smartphone-ja az N95, illetve a visszafogott elegenciával és kedvező árral rendelkező 6300.

Az ötödik pozíciót a Sony Ericsson első ultra-vékony telefonja, a W880i típusjelzésű Walkman mobil birtokolja, a hatodik helyen pedig a navigációra kihegyezett Nokia 6110 Navigator található. A Walkman sorozatú Sony Ericsson W850i a hetedik, a L´amour szériába tartozó Nokia 7373 a nyolcadik, a 3,2 megapixeles, xenon vakus Sony Ericsson K800i pedig a kilencedik.

A friss toplistán LG és Motorola telefon nincs, ami azonban érthető, hiszen a brit Vodafone jelenleg nem forgalmaz LG készülékeket és Motorolából is csak egyetlen modellt (RIZR Z8) árul.

A toplista első helyezettjéről készített tesztünk az alábbi linken olvasható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek