Connect with us

technokrata

Ingyenes internet-oktatás

Kütyük

Ingyenes internet-oktatás

Telekom Internetakadémia – ősszel is.

A Telekom Internetakadémia keretében zajló előadásokon szakértők gyakorlati példákkal alátámasztva mutatják be a számítógép és az internet használatát, hasznos tippeket adva a világháló iránt érdeklődőknek. A cél, hogy mindenki könnyedén, egyszerűen, hatékonyan használhassa számítógépét, az internetet, és örömét lelje a világhálós barangolásban. Az akadémia népszerűségére jellemző, hogy szeptember végéig több mint 5500 ember vett részt a képzéseken, és az érdeklődés folyamatosan nő.

Az információstársadalom elterjedését elősegítő, mindenki számára nyitott kezdeményezés keretében a T-Com és a T-Online három éve szervez internet-oktatási programokat a világhálót kezdő és haladó szinten használók számára. Az előadásokon a résztvevők gyakorlati tapasztalatokkal alátámasztva rövid áttekintést kapnak arról, milyen lehetőségek rejlenek az internet használatában, és mindezt hogyan lehet ezeket kiaknázni. A program alapvető célja a fejlettebb számítástechnikai és internet-felhasználási kultúra meghonosítása és elterjesztése, az internet adta lehetőségek megismertetése, megkedveltetése, valamint az ADSL elterjedésének és ismertségének támogatása.

Az egyes előadások során a szakértők másfél-két órában bemutatják a számítógép és az internet használatát gyakorlati példákkal, és hasznos tippeket adnak ahhoz, hogy minden érdeklődő örömét lelje a világhálós szörfölésben. Az előadások végeztével a résztvevők internethasználatot segítő füzetet és CD-t kapnak ajándékba. A budapesti helyszín mellett a szervezők vidéki központokban is – Debrecenben, Győrött, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett és Zalaegerszegen – terveznek előadásokat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák