Connect with us

technokrata

Motorola W377 – elegánsan olcsó

Kütyük

Motorola W377 – elegánsan olcsó

Íme a Motorola legújabb, olcsó, de azért pofás kis kagylómobilja.

A most bejelentett Motorola W377 tulajdonképpen nem más, mint a tavaly nyáron debütált Motorola W375 enyhén módosított, új kiadása. Ebben a háromnormás (900/1800/1900 MHz) készülékben egy VGA (640×480 pixel) felbontású digitális fényképezőgép modul teljesít szolgálatot, melynek digitális zoom funkciója maximum négyszeres nagyításra képes.

A belső, TFT technológiájú kijelző 128×160 pixellel és 65 ezer színnel rendelkezik, a külső display pedig színes ikonok révén közöl velünk különböző információkat.

A divatos kagylóformát kapott telefon alaphelyzetben 99x45x18,6 milliméter méretű. A mindössze 10 MB kapacitású belső memória nem bővíthető, viszont kárpótlásul kapunk sztereó FM rádiót, valamint 2,5 milliméteres fülhallgató csatlakozó aljzatot. Csengőhangként polifonikus és MP3 muzsikákat egyaránt beállíthatunk, és hasznos, hogy USB interfészt is kapunk a pénzünkért.

A nagykapacitású lítium-ion akksi maximum 450 perces beszélgetési időt, illetve 250 órás készenléti időt képes biztosítani. Említést érdemel továbbá a teljes körű SMS és MMS kompatibilitás, az 500 férőhelyes telefonkönyv, illetve a Bluetooth kontroller.

A kereskedelmi forgalomban az idei esztendő utolsó negyedévében debütáló, GPRS Class 8 és Java MIDP 2.0 támogatású Motorola W377 számos különböző színváltozatban lesz kapható. A pontos ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák