Connect with us

technokrata

Ingyen beszélgetések és korlátlan mobil internet!

Kütyük

Ingyen beszélgetések és korlátlan mobil internet!

Egyetlen fix havidíj és számos szolgáltatás a Vodafone új ajánlatában.

Minden, amire a modern döntéshozónak szüksége lehet, a kedvezményes tarifától a korlátlan, vezeték nélküli internet-hozzáférésig.

A Vodafone Presztízs névre keresztelt ajánlat két formában választható, melyek a fix havidíj ellenében fix szolgáltatásokat tartalmaznak. A Presztízs csomagokat nemcsak nagyvállalatok, hanem egyéni vállalkozók is igénybe vehetik, akár egy előfizetéssel is.

A fix szolgáltatások:
1. Tarifától függően 300 illetve 1.000 perc ingyenes beszélgetés, 9.900, illetve 15.000 forintos havidíj ellenében. Előbbi esetben 24 forint, utóbbi esetben pedig 20 forint a percdíj és az SMS. A számlázás másodperc alapú.
2. Korlátlan vezeték nélküli internet. Internet elérés forgalmi és egyéb díjak fizetése nélkül.
3. Mobil e-mail. Folyamatos email kapcsolatot és gyors elérést biztosít a legfontosabb üzleti információkhoz.
4. Vezetékes szám. Egy vezetékes szám mellyel elérhetők leszünk mobiltelefonunkon is.
5. Ingyenes cégen belüli beszélgetés.

A Vodafone Presztízs tarifacsomagban,a GPS-szel együtt szállított Nokia E65 smartphone mindössze bruttó 30.000 forintos áron vásárolható meg. A telefonról készített tesztünk a lentebbi linken érhető el.

Új ügyfelek részére a Presztízs díjcsomag minden Vodafone márkaboltban és viszonteladói üzletben elérhető. A jelenlegi ügyfelek számára a Presztízs a Vodafone márkabolti és viszonteladói hálózata mellett az ügyfélszolgálaton is elérhető, amennyiben valaki jelzi tarifacsomag-váltási szándékát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek