Connect with us

technokrata

Rejtélyes új Nokia

Kütyük

Rejtélyes új Nokia

A Nokia szépen csendben elkészítette népszerű zenemobilja új kiadását.

Érdemes alaposan szemügyre venni az alábbi felvételeket, melyeken egy normál és egy enyhén módosítottnak látszó Nokia 5700 látható. Ahogy az a feliraton olvasható, az új modellben már nem 2 megapixeles, hanem 3 megapixeles kamera lakik, mely ráadásul autofókusz funkciót is kapott. Kíváncsian várjuk, hogy mit reagál majd a finn gyártó az alábbi képekre, mindenesetre különböző források úgy tudják, hogy az új modell a közeljövőben Nokia 5710 néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban és még egy GPS-vevő is kerül bele.

Nokia 5700
Az alapvetően candybar kialakítású készülék alsó része egy laza mozdulattal elforgatható. Alaphelyzetben a hagyományos szám/karakter billentyűk találhatók elől, melyek helyét az elforgatás után a dedikált zenegombok veszik át. Talán már mondanom sem kell, hogy az elforgatással egy időben automatikusan elindul a telefon zenelejátszó alkalmazása, mely az összes ma elterjedt zenei formátumot (MP3, AAC, eAAC+, WMA) támogatja. A sztereó Bluetooth (A2DP) headset támogatás adott, ezenkívül pedig szólnunk kell még a 3,5 milliméteres audio csatlakozó aljzatról is.

A digitális fényképezőgép optikája ezen a modellen is az alsó szekció oldalsó élén kapott helyet. A kamera segítségével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontásban fotózhatunk, de természetesen a videfelvevő funkció sem hiányzik a telefonból.

A Nokia 5700 XpressMusic 35 MB-os integrált memóriája miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákkal egészen 2 GB-ig bővíthető. A Symbian 9.2 operációs rendszerre és a már jól ismert S60 platform harmadik kiadására építkező telefon kapcsán említést érdemel még a GPRS, EDGE és 3G adatátvitel, illetve a 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes QVGA TFT display.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek