Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rejtélyes új Nokia

Kütyük

Rejtélyes új Nokia

A Nokia szépen csendben elkészítette népszerű zenemobilja új kiadását.

Érdemes alaposan szemügyre venni az alábbi felvételeket, melyeken egy normál és egy enyhén módosítottnak látszó Nokia 5700 látható. Ahogy az a feliraton olvasható, az új modellben már nem 2 megapixeles, hanem 3 megapixeles kamera lakik, mely ráadásul autofókusz funkciót is kapott. Kíváncsian várjuk, hogy mit reagál majd a finn gyártó az alábbi képekre, mindenesetre különböző források úgy tudják, hogy az új modell a közeljövőben Nokia 5710 néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban és még egy GPS-vevő is kerül bele.

Nokia 5700
Az alapvetően candybar kialakítású készülék alsó része egy laza mozdulattal elforgatható. Alaphelyzetben a hagyományos szám/karakter billentyűk találhatók elől, melyek helyét az elforgatás után a dedikált zenegombok veszik át. Talán már mondanom sem kell, hogy az elforgatással egy időben automatikusan elindul a telefon zenelejátszó alkalmazása, mely az összes ma elterjedt zenei formátumot (MP3, AAC, eAAC+, WMA) támogatja. A sztereó Bluetooth (A2DP) headset támogatás adott, ezenkívül pedig szólnunk kell még a 3,5 milliméteres audio csatlakozó aljzatról is.

A digitális fényképezőgép optikája ezen a modellen is az alsó szekció oldalsó élén kapott helyet. A kamera segítségével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontásban fotózhatunk, de természetesen a videfelvevő funkció sem hiányzik a telefonból.

A Nokia 5700 XpressMusic 35 MB-os integrált memóriája miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákkal egészen 2 GB-ig bővíthető. A Symbian 9.2 operációs rendszerre és a már jól ismert S60 platform harmadik kiadására építkező telefon kapcsán említést érdemel még a GPRS, EDGE és 3G adatátvitel, illetve a 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes QVGA TFT display.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés