Connect with us

Hirdetés

technokrata

Rugósbicska mobil: Samsung F210 heteken belül hazánkban is!

Kütyük

Rugósbicska mobil: Samsung F210 heteken belül hazánkban is!

A dél-koreai gyártó hazai képviselete hivatalosan is bejelentette az F210-et.

A Samsung ezen mobilja azoknak készült, akik abszolút egyedi megjelenésű zenetelefonra vágynak. A dél-koreai gyártó nem is olyan régen az SGH-X830-as ˝rugósbicska˝ mobillal lepte meg a piacot, most pedig két, nagyon hasonló kialakítású telefonnal rukkolt elő. A Samsung SGH-F210 az általunk korábban már bemutatott Samsung SGH-F200 némileg nagyobb tudású, drágább kiadása.

A spéci szétforgatható kialakítást kapott készülék alaphelyzetben mindössze 87,8 milliméter hosszú, 31 milliméter széles és 20,5 milliméter vastag, és elsőre akár azt is hihetjük róla, hogy nem több egy egyszerű MP3 lejátszónál. Pedig az F210 egy teljes értékű mobiltelefon: a háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal szerelt kütyü a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül a GPRS-t és a Bluetooth-t támogatja.

Az 1,46 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 128×220 pixeles felbontású és több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A belső memória nem kevesebb mint 1 GB kapacitású, ráadásul a készülék bővítőslotjába akár 2 GB-os microSD (TransFlash) memóriakártyákat is minden további nélkül be lehet helyezni. Az energiaellátásról gondoskodó lítium-ion akkumulátor egyébként 800 mAh kapacitású.

Az F200-ban meglévő sztereó FM rádióról ezúttal sajnos le kell mondanunk, cserébe viszont kapunk egy 2 megapixeles felbontású kamerát, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos felvételek készíthetők.

Az F210-et Németországban jelenleg már árusítják és hamarosan elérhető lesz Európa többi országában is. A kártyafüggetlen készülék ára 280 euró (70 ezer forint) körül alakul majd. A telefon Magyarországon október végén kerül forgalomba.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés