Connect with us

technokrata

Aranyba mártott Apple iPhone

Kütyük

Aranyba mártott Apple iPhone

Itt egy iPhone azoknak, akiknek a készülék ˝sima mezei˝ változata egyszerűen túl hétköznapi és unalmas.

A Goldstriker International bejelentette, hogy október végén piacra dobja az Apple iPhone limitált szériás spéci kiadását. Ennek a készüléknek az az érdekessége, hogy felületét 24 karátos csillogó aranybevonat díszíti. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az aranyozott iPhone pontosan mennyivel lesz drágább az egyszerű kivitelnél.

Emlékezetes, hogy az Apple szeptember elején az O2 mobil szolgáltatóval közösen jelentette be, hogy az iPhone csúcsmobil hivatalosan november 9-én, vagyis egy pénteki napon kezdi meg európai hódító útját. A bejelentéskor elhangzott, hogy az Egyesült Királyságban kizárólag az O2-nél lesz kapható a telefon. Az iPhone a szigetországban 269 fontos, vagyis mintegy 100 ezer forintos áron fog debütálni.

Az európai iPhone nem sokban fog különbözni amerikai társától, vagyis az UMTS és HSDPA adatátvitelről szőtt álmok szertefoszlani látszanak, legalábbis egyelőre mindenképp. Az európai iPhone egyébként 8 GB-os tárkapacitással fog rendelkezni, csakúgy mint amerikai testvére, vagyis sajnos a 16 GB-ról szóló pletykák sem voltak igazak.

Mint ismeretes, az Apple január elején jelentette be első mobiltelefonját, mely az Egyesült Államokban június végén debütált a kereskedelmi forgalomban, és azóta nagyon komoly sikereket ért el. A készüléket első körben 4 GB-os és 8 GB-os változatban lehetett kapni, nemrégiben viszont bejelentette a gyártó, hogy a 4 GB-os modell máris nyugdíjba vonul, illetve, hogy a 8 GB-os verziónak jelentős mértékben csökkenti az árát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák