Connect with us

technokrata

2008-as titkos Sony Ericsson mobilok

Kütyük

2008-as titkos Sony Ericsson mobilok

A legfrissebb pletykák a Sony Ericsson háza tájáról.

Tekintsük át röviden, hogy a japán-svéd gyártó milyen új mobiltelefonokat tervez megjelentetni a jövő esztendőben! Fontos megjegyezni, hogy az alábbi információk és designtervek nem hivatalos forrásból származnak, tehát kéretik megfelelő óvatossággal kezelni őket.

A Sony Ericsson K850i csak mostanság jelenik meg a kereskedelmi forgalomban, de a cég már javában dolgozik az utódmodell kifejlesztésén. Ez a titokzatos készülék a korábbi pletykák szerint K880i néven fog debütálni, most viszont már úgy lehet tudni, hogy K860i lesz a végleges típusjelzése. Az elhúzható lencsevédőt kapott digitális fényképezőgép modulban minden valószínűség szerint a K850i-ben is fellelhető képszenzor kap helyet, vagyis az 5 megapixeles felbontást nem növeli tovább a gyártó, legalábbis egyelőre biztosan nem. A hagyományos (candybar) kialakítással rendelkező Sony Ericsson K860i egyik legfontosabb újdonsága, hogy segítségével immár akár DVB-H szabványú digitális televíziós adások is nézhetők lesznek. Mint ismeretes, hazánkban várhatóan a jövő év közepén indul be az első ilyen, kereskedelmi szolgáltatás, melyet jelenleg a T-Mobile és a Vodafone tesztel – az Antenna Hungária segítségével. Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a K860i-be ezenkívül még egy GPS-vevő bekerül, de hogy pontosan milyen (esetleg SiRFstar III), azt egyelőre nem lehet tudni.

A Sony Ericsson az eggyel alacsonyabb kategóriában versenyző, idén év elején bejelentett K810i-t sem hagyja utódmodell nélkül. A Sony Ericsson K830i továbbra is minimalista designnal rendelkezik, Cyber-shot kamerájával pedig maximum 3,2 megapixeles fotók, illetve 320×240 pixeles felbontású és 30 képkocka/másodperc sebességű videófelvételek készíthetők.

A Walkman termékcsalád legújabb tagja pletykák szerint W970i névre fog hallgatni. Az Apple-féle iPod zenelejátszókéhoz hasonló kezelőszervű újdonság digitális fényképezőgép modulja várakozások szerint nem kevesebb mint 5 megapixeles felbontással fog rendelkezni.

Tárt karokkal várjuk a Sony Ericsson vadonatúj mobiljait, idővel pedig mindenképpen ki fog derülni, hogy ezek a pletykák milyen mértékben épülnek valós tényekre.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák