Connect with us

technokrata

Szenzáció: új Sony luxusmobilok – bye, bye Ericsson!

Kütyük

Szenzáció: új Sony luxusmobilok – bye, bye Ericsson!

Erre a lépésre talán szinte senki sem számított…

A ModeLabs nevezetű cégről az elmúlt hónapokban rengetegszer hallhattunk, még pedig annak kapcsán, hogy a vállalat a közelmúltban számos nagy és neves világcégtől kapott beszállítói, illetve gyártói megbízást. Konkrét példákat tekintve, a ModeLabs gyártósorain készülnek a Hummer terepjárók nevével fémjelzett spéci mobilok, a Levi´s márkajelzéssel ellátott divattelefonok, vagy éppen a puccos Gucci mobilok, és a jövőben várhatóan a TAG Heuer karóra telefonokat is ez a cég fogja gyártani.

Az igazi bomba azonban csak ma délután robbant, amikor is kiderült, hogy a ModeLabs a Sony-tól is megbízást kapott. Ez többek közt azért is furcsa, mert ugyebár már jó néhány éve létezik a Sony és az Ericsson által közösen létrehozott Sony Ericsson, de valamiért mégsem ez a vegyesvállalat készíti majd a vadiúj Sony mobilokat.

De mégis miért? Nos vélhetően azért, mert a Sony ezúttal abszolút felsőkategóriás, valódi luxusmobilokkal szeretne megjelenni a piacon, melyek kézimunkával fognak készülni, és a Sony még véletlenül sem szeretné összemosni ezeket a spéci telefonokat a Sony Ericsson márkajelzésű tömegmodellekkel. A Sony és a ModeLabs egyébként titokban immár több mint másfél éve folytat közös fejlesztési munkálatokat. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a ˝Made in France˝ matricás vadiúj Sony luxusmobilok pontosan mikor és milyen áron debütálnak majd a kereskedelmi forgalomban.

A luxusmobilok piaca mostanság egyre több gyártót számlál, hiszen elég csak a Vertu-ra, a Mobiado-ra, illetve a Bellperre-re gondolni, vagy éppen megnézni, hogy a ˝hétköznapi˝ gyártók kínálatában hány, drága elitmobil lelhető fel. Ilyen például a Nokia 8800 Sirocco Edition, az LG Parada, vagy éppen a nemrégiben bejelentett Samsung Armani, mely telefonokról az alábbi linkeken olvasható részletes teszt, illetve bemutató.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek