Connect with us

technokrata

Sony Ericsson W910i: góóól!

Kütyük

Sony Ericsson W910i: góóól!

Futballrajongóknak szánt spéci csúszkamobil.

Maga Karl-Heinz Rummenigge mutatta be az FC Bayern futballcsapat hivatalos mobiltelefonját, mely nem más, mint a kereskedelmi forgalomban ezekben a hetekben debütáló Sony Ericsson W910i limitált szériás kiadása. A vörös színben pompázó készülék hátoldalán egy méretes FC Bayern logó kapott helyet, a telefon memóriájában pedig a csapathoz kapcsolódó háttérképek, csengőhangok és egyéb multimédiás tartalmak lelhetők fel. A kizárólag T-Mobile előfizetéssel kapható készülékhez egyébként még egy FC Bayern tokot is kapnak a vásárlók. Azt talán már mondanom sem kell, hogy a focicsapat összes játékosa kapott egy ilyen telefont ajándékba.

Sony Ericsson W910i
A szétcsúsztatható kialakítású Sony Ericsson W910 alaphelyzetben 99 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 12,5 milliméter vastag, miközben a mérlegen alig 86 grammot nyom. A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) készülék GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA hálózatokban is használható, és maximálisan 3,6 Mbit/s-os letöltési sebességre képes. Wi-Fi ugyan nincs benne, de a Bluetooth 2.0 (A2DP) és az USB 2.0 technológia természetesen nem hiányzik belőle.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2,4 colos képátlóval rendelkező TFT display gondoskodik, mely 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú. A kijelző melletti kamera elsősorban videóhívásokhoz használatos, a hátsó fő fényképezőgéppel pedig 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fotók, illetve QVGA (320×240 képpont) felbontású és 15 képkocka/másodperc sebességű videófelvételek készíthetők.

A Walkman 3.0 szoftveres telefonban ezenkívül egy RDS funkciós sztereó FM rádiót, TrackID szolgáltatást és 40 MB-os belső memóriát találhatunk. Ez utóbbi Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal egyszerűen bővíthető. A 930 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor optimális esetben 9 órás működési időt, illetve mintegy 400 órás készenléti időt biztosít számunkra. A telefon többek közt a Vodafone európai karácsonyi kínálatában is fellelhető lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák