Connect with us

technokrata

Szuper kémfotók: itt a Nokia 8800 SE utódja!

Kütyük

Szuper kémfotók: itt a Nokia 8800 SE utódja!

Lássuk, hogy pontosan hogyan is néz ki a finnek vadiúj, hivatalosan még be sem jelentett felsőkategóriás készüléke!

Emlékezetes, hogy a Nokia a közelmúltban először a Nokia 8800, majd a Nokia 8800 Sirocco Edition, legutóbb pedig a Nokia 8600 Luna révén képviseltette magát a prémium kategóriás mobil készülékek piacán. Most minden jel arra mutat, hogy a cég hamarosan egy újabb elitmobilt kíván bejelenteni.

A mellékelt fényképeken a Nokia 8800 Sirocco Edition közvetlen utódmodelljének tekinthető készülék látható. Erről az egyelőre meglehetősen titokzatos újdonságról először szeptember elején lehetett hallani, amikor is napvilágot látott néhány fénykép a telefon dummy-járól, vagyis működésképtelen próbaverziójáról. Akkor még úgy lehetett tudni, hogy a telefon Nokia 8900 típusjelzéssel debütál majd a kereskedelmi forgalomban, a legfrissebb pletykák és kémfotók szerint viszont Nokia 8800e az egyébként 1 GB belső memóriával felvértezett készülék pontos típusjelzése.

A rozsdamentes acélból készült borítású és a korábbinál modernebb kijelzőjű új luxusmobil hivatalos bejelentésére várhatóan október 16-án kerül majd sor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák