Connect with us

technokrata

Sony Ericsson W300i: egyet fizet, kettőt kap!

Kütyük

Sony Ericsson W300i: egyet fizet, kettőt kap!

A T-Mobile most éppen egy olcsó, szétnyitható Walkman telefonnal akciózik.

Két új előfizetés egyidejű vásárlása esetén, két éves hűségnyilatkozattal most két darab Sony Ericsson W300i-t kapunk egy készülék áráért, vagyis mindössze 6.990 forintért. A készülékajánlat 2007. október 8-ától visszavonásig, vagy a készletek erejéig érvényes, és MobilOtthon Prémium díjcsomaggal nem vehető igénybe.

Sony Ericsson W300i
A fejlett MP3/AAC lejátszó képességekkel rendelkező újdonság belső memóriája ugyan csak 20 MB-os kapacitással bír, azonban Memory Stick Micro (M2) kártyákkal könnyedén bővíthető. A gyári csomagban egyébként egy 256 MB-os memóriakártyát találunk, de a telefonba akár 1 GB-os adattárolót is be lehet majd helyezni. A dobozban találhatunk továbbá egy sztereó headsetet, egy USB kábelt, valamint egy zenemásoló alkalmazást. A repülőgép üzemmód mellett említést érdemel még a beépített sztereó RDS FM rádió, valamint a dedikált zenegombok.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz), belső antennás Sony Ericsson W300i csukott állapotban 90x47x24 milliméteres méretekkel bír. A 1 colos képátlójú kiegészítő külső kijelző 101×80 pixeles felbontású, viszont nem színes, hanem csak monokróm. Ezzel szemben a TFT technológiájú belső LCD már több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, felbontása pedig 128×160 képpont.

A cserélhető előlapos W300i nem elsősorban a fotózásról szól, így a vásárlóknak ezúttal meg kell elégedniük egy mindössze VGA (640×480 pixel) felbontású digitális fényképezőgéppel, ami azonban legalább videót is képes felvenni. Fontos, hogy a Bluetooth és IrDA képes készülék a GPRS mellett a jóval gyorsabb EDGE adatátviteli technológiát is támogatja.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák