Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia N82: 5 megapixel, xenon, HSDPA…

Kütyük

Nokia N82: 5 megapixel, xenon, HSDPA…

Bemutatjuk a Nokia legújabb, hivatalosan egyelőre még be nem jelentett készülékét.

A Nokia N82 várható érkezéséről valamikor idén tavasszal röppentek fel az első pletykák, majd pedig a nyár végén mindenki abban bízott, hogy a Nokia Go Play rendezvényen nem csak az N81, hanem az N82 is be fog mutatkozni. Mint tudjuk, erre végül is nem került sor, de mint tudjuk, ami késik, nem múlik!

Jól értesült források szerint a piacvezető mobilgyártó néhány héten belül végre már be fogja jelenteni második olyan készülékét, melyben 5 megapixeles kamera található. Emlékezetes, hogy az első 5 megapixeles Nokia a tavaly ősszel debütált, a piacon pedig idén tavasszal felbukkant N95 volt. A candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítású Nokia N82 120 grammot nyom a mérlegen, 112 milliméter hosszú, 50,2 milliméter széles és 17,3 milliméter vastag.

A QVGA, vagyis 320×240 képpontos felbontású TFT display 16 millió színárnyalatot képes a szemünk elé tárni, a digitális fényképezőgép modul kapcsán pedig nem mehetünk el szó nélkül a Carl Zeiss optika, valamint az immár nem LED-, hanem xenon-alapú, vagyis nagyobb fényerejű vakuról.

Az S60 3rd Edition Feature Pack 1 platformra építkező Nokia N82 Wi-Fi (802.11b/g) és Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilis, képe pedig akár hagyományos televíziós készülékeken is megjeleníthető, köszönhetően a TV-kimenet funkciónak.

A GRPS, EDGE, UMTS és HSDPA kompatibilis, négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Nokia N82 várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés