Connect with us

Hirdetés

technokrata

Első élőfotók: Samsung F700 csúcsmobil

Kütyük

Első élőfotók: Samsung F700 csúcsmobil

Vadonatúj felvételek érkeztek a dél-koreai gyártó sokak által várva várt újdonságáról.

A Samsung F700-ról első pillantásra akár azt is hihetjük, hogy nem más, mint a közelmúltban debütált Apple iPhone. A hasonlóság azonban csak a külső megjelenés kapcsán érhető tetten, ugyanis a Samsung új készüléke technológiai szempontból jóval túlmutat az iPhone-on. A 432×240 pixeles felbontású, 3,2 colos képátlójú TFT display természetesen érintésérzékeny, de az adatbevitel nem csak a kézírásfelismerés, hanem a szétcsúsztatást követően előbukkanó QWERTY billentyűzet segítségével is megoldható.

Az F700 egy új felhasználói interfészt kapott, mely idén a rangos IF díjat is elnyerte Design Kommunikáció kategóriában. A felhasználói felület (UI) a ˝Croix˝ elnevezést kapta, ami franciául annyit jelent: kereszt. Ez nagyban megkönnyíti a használhatóságot főleg olyan esetekben, mint a beviteli lehetőségek változtatásai, alapvető navigálási funkciók, tartalom hozzáférés, valamint a feladatok lefuttatása.

Az alaphelyzetben 112 milliméter hosszú, 56 milliméter széles és 16,4 milliméter vastag F700 nem csak GPRS, EDGE és UMTS, hanem HSDPA (3,6 Mbit/s) hálózatokban is használható. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) telefon hátsó részében elhelyezett autofókuszos digitális fényképezőgépről korábban úgy tudtuk, hogy 5 megapixeles felbontású, a Samsung által szeptember elején kiadott hivatalos sajtóanyagban viszont már csak 3 megapixel szerepelt.

Szólnunk kell továbbá a microSD memóriakártyák támogatásáról, a fejlett médialejátszó alkalmazásról, valamint a sztereó Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilitásról. A piacon novemberben debütáló Samsung F700 pontos ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés