Connect with us

Hirdetés

technokrata

Print 2.0 forradalom

Kütyük

Print 2.0 forradalom

A kevert média is könnyűszerrel nyomtatható.

Minden otthon nyomtatott kép negyvennyolc százaléka az internetről származik. De gyakran szinte lehetetlen pontosan azt nyomtatni, amit szeretnénk. Van, aki ennek a kihívásnak kíván megfelelni: a HP Smart Web Printing következő generációja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ne csak használható képeket nyomtassanak, hanem a tartalmat a nyomtatás előtt összerendezzék, így a kinyomtatott anyag pontosan olyan lesz, amilyet szeretnének.

„A gondolataink, ötleteink kifejezése és a különleges pillanatok megosztása családtagjainkkal, barátainkkal és ügyfeleinkkel az, amiről a Print 2.0 szól” – mondta Bill DeLacy, a HP Imaging and Printing Group európai, közel-keleti és afrikai részlegének elnökhelyettese és ügyvezető igazgatója.

A Print 2.0-val a HP a közkedvelt weboldalakba építi be a nyomtatási szolgáltatásokat, ezzel megkönnyítve a használható képek nyomtatását. A HP Print It! gomb egy látható lesz minden webfelület számára, amelyen jó minőségű nyomtátási lehetőség áll rendelkezésre. A HP ingyenesen biztosított technológiájának köszönhetően, amikor a felhasználók rákattintanak a HP Print It! gombra, akkor egy igényesen formattált dokumentumot kapnak, készen a nyomtatásra.

Például, a HP már dolgozott együtt a ViaMichelin-nel, egy Európában vezető térképszolgáltatóval, amely online térképszolgáltatását havonta több mint 28 millióan látogatják. A weboldal most az ügyfelek számára továbbfejlesztett térképnyomtatást biztosít, összeegyeztetve a képernyőn látható dolgokat a nyomtatóból kikerülő dolgokkal. A vállalat emellett együttműködik a Windows Live Spaces-zel és a Yahoo!-val, hogy mindenki számára lehetővé tegyék anyagaik publikálását.

Nincs más teendő, csupán letölteni a HP Smart Web Printing eszközt, és máris nyomtathatunk a webről. „Ez nem arról szól, hogy ugyanazt csináljuk, csak másképpen – mi új dolgokat csinálunk” – mondta Rebekah O´Flaherty, a HP Imaging and Printing Group európai, közel-keleti és afrikai részlegének elnökhelyettese. „A HP meghívja az ügyfeleit, hogy úgy nyomtatási élményekkel gazdagodjanak egy digitális és web központú környezetben.”



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés