Connect with us

technokrata

Vadiúj kártyás mobil 2.500 forintért!

Kütyük

Vadiúj kártyás mobil 2.500 forintért!

A Motorola abszolút low-end mobiljának az ára mostanság soha nem látott mélységekbe zuhan.

A Motorola MotoFone F3 a német T-Mobile legújabb pre-paid akciójában mindössze 9,95 euróba, vagyis mintegy 2.500 forintba kerül. Hazánkban sajnos még nem ilyen rózsás a helyzet, ugyanis a magyar T-Mobile-nál Domino csomagban még 9.990 forintba kerül a készülék. A hivatalos magyarországi forgalmazónál jelenleg 12.900 forint a Motorola F3 listaára, mely egyébként fekete, kék és piros változatokban kapható.

Mint ismeretes, a GSM Association idén februári szavazásán a Motorola F3 nyerte el ˝Az év alsókategóriás mobiltelefonja˝ díjat. A MotoFone F3 egy elegáns megjelenésű és egyben rendkívül könnyen kezelhető készülék. A telefon a mai divatnak megfelelően ultra-vékony kialakítást kapott – a telefon vastagsága mindössze 9 milliméter. Mint ismeretes, a világ jelenlegi legvékonyabb telefonja, a Samsung U100 5,9 milliméter vastag.

A MotoFone F3 egyik legfontosabb újítása a ClearVision kijelző, mely EPD (Electrophoretic Display) technológiája révén minden korábbinál kontrasztosabb és nagyobb fényerejű képet biztosít, így a kijelzőről még erős napsütés mellett is könnyedén leolvashatók a különböző információk. A display egyébként jelentősen eltér a manapság használatos mobil LCD-ktől: sokkal inkább a régi LED-es órákra hasonlít. A kijelző alatt amúgy egy speciális, a kisebb-nagyobb külső behatásoknak ellenálló billentyűzetet helyeztek el a fejlesztők.

A polifonikus csengőhangokkal és nagy hangerejű hangszóróval felvértezett Motorola F3 további fontosabb specifikációi közé tartozik a nagy méretű ikonokból felépített és könnyen kezelhető menürendszer, a fejlett hangfunkciók, illetve az átlagosnál hosszabb készenléti és beszélgetési idő. Kamera nincs a GSM (F3) és CDMA (F3c) változatban is megjelent készülékben. A telefonról készített tesztünk az alábbi linken érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák