Connect with us

technokrata

Ragyogó szuper-kijelző a Sharptól

Kütyük

Ragyogó szuper-kijelző a Sharptól

A Sharp kifejlesztett egy a maga kategóriájában rekord kontrasztarányú új LCD-t.

A Sharp sikeresen legyártott egy olyan új, járművön belüli alkalmazásokhoz tervezett LCD-t, mely eléri az iparág legnagyobb, 2.550:1 kontrasztarányát. A járművön belüli alkalmazásokhoz gyártott LCD-k piaca ezidáig elsősorban a hátsó üléshez tervezett szórakoztató rendszerek(RSE) piacán bővült, melyek a TV és DVD nézést teszik lehetővé a hátsó ülésről és az autó navigációs rendszeréről. Manapság felgyorsult az LCD műszerfalba történő beépítésének trendje. Ezek az LCD-k, különböző műszerek, például a sebességmérő adatait jelenítik meg. Ezzel egy időben olyan képeket is mutatnak, melyek megnövelik a vezető látómezejét, vizuális segítséget és biztonsági figyelmeztetéseket nyújtanak a jármű különböző érzékelőivel és kameráival létesített kapcsolaton keresztül.

Ennek fényében a Sharp sikeresen kifejlesztett egy olyan új, LCD-t, mely az iparág legnagyobb, 2.550:1 kontrasztarányával rendelkezik, miközben megtartja a járművön belüli alkalmazásoktól elvárt megbízhatóságot és tartósságot. Ezt a fejlesztést az LCD panel pixel konstrukciójának optimalizálásával, és az olyan összetevők teljesítményének javításával, mint például a színszűrők, sikerült elérni.

Ennek az LCD-nek a műszerfalba integrálásával lehetővé válik a könnyebb olvashatóság, és a kijelző eddig sosem tapasztalt mély fekete színei lehetővé teszik felső kategóriás eszköz panelek kialakítását, melyekben az LCD tökéletesen illeszkedik a fekete műszerfalba.

A Sharp továbbra sem kizárólag csak nagyformátumú televíziókhoz és más alkalmazásokhoz fejleszt LCD paneleket, hanem járművön belüli használathoz is, mely területen növekvő kereslet várható a jövőben.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák