Connect with us

technokrata

Nokia Video Center: fókuszban a mobil videók

Kütyük

Nokia Video Center: fókuszban a mobil videók

Új tartalmakkal bővül a Nokia Video Center.

Az Nseries felhasználóknak bárhol, bármikor elérhetőek a CNN, az IBN, a Jamba, a Sony Pictures, a Rooftop Comedy, a ROK és a Versaly Entertainment mobil videói. A Nokia partner megállapodást kötött a világ vezető tartalomszolgáltatóival, így a kompatibilis Nokia Nseries készülékek tulajdonosai számos kiváló minőségű mobil videó közül válogathatnak. Az új partnerek bejelentették, hogy csatlakoznak a YouTube és a Reuters videó megosztó megoldásaihoz, hogy elérhetővé váljanak mobil videó tartalmaik a Nokia Video Centerben.

A Nokia Video Center 3G-n, Wi-Fi-n és számítógépen keresztül egyszerű és könnyű hozzáférést biztosít a mobil videó tartalmakhoz a Nokia Nseries felhasználóknak. A felhasználók a videó szolgáltatások széles köre – tartalomszolgáltatók videói, internetes video podcastok és saját kedvenc videóik – között válogathatnak. A Nokia Video Center a Nokia N95 és N95 8GB készülékeken érhető el.

Az új partnerek és szolgáltatásaik:
CNN – Átfogó nemzetközi híreket közvetít, az üzlet, a sport és a szórakoztatás világából egyaránt.

IBN News – India legnagyobb hírcsatornájától letölthetőek a legfrissebb hírek és háttérelemzések a felhasználók mobiltelefonjaira.

Jamba – Három témakörben kínál ingyenes videókat: a zene, a rajzfilmek és a nevettetés világából.

Sony Pictures – A Sony Pictures Entertainmenttől ingyenes, teljes körű hozzáférést kapnak a felhasználók a megjelenő mozifilmek, televíziós műsorok és játékok előzeteseihez és értéknövelt tartalmaihoz.

Rooftop Comedy – Stand-up és sketch comedy felvételek a világ minden tájáról.

ROK, FreeBeTV – Sztár TV, sport, klasszikus reklámok és rövid humoros videók egy helyen.

Versaly Entertainment, Fast Lane – Az elsőszámú mobil videocsatorna férfiaknak: a video üzletágának, a Vmbc.tv-nek köszönhetően, a műsorok között megtalálhatóak Action Sports műsorok, vígjátékok, küzdősportok és a legjobb, mobil felhasználók által készített tartalmak.

˝Az új partner megállapodások kiszélesítik az Nseries tulajdonosok számára elérhető kiváló minőségű videók skáláját. Az új tartalmak között számos műfaj megtalálható a filmektől, előzetesektől és vígjátékoktól kezdve a hírműsor közvetítésekig˝ – mondta el Harri Männistö, a Nokia Multimedia igazgatója. ˝A vásárlók internetes videók iránti igénye folyamatosan nő, és mi segíteni szeretnénk a felhasználóknak, hogy a lehető legkönnyebben felfedezzék és hozzáférjenek a legjobb tartalmakhoz˝.

A CNN, az IBN, a Jamba és a Sony Pictures csatlakozik YouTube-hoz és a Reutershez, és megjelennek majd a Nokia Video Center főmenüjében. A RooftopComedy, a ROK és a Versaly Entertainment tartalmait az internetes videók között lehet majd megtalálni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek