Connect with us

technokrata

Hazánkban a Sony Ericsson T250i

Kütyük

Hazánkban a Sony Ericsson T250i

A Vodafone-nál már kapható a Sony Ericsson legújabb alsó-középkategóriás mobilja.

A hazai mobil operátorok közül elsőként a Vodafone vette fel termékkínálatába a Sony Ericsson T250i-t. A japán-svéd gyártó által hivatalosan májusban bejelentett újdonság előfizetéssel 9.990 forintba kerül, VitaMAX csomagban pedig 20.970 forint ellenében lehet a miénk.

Sony Ericsson T250i
A telefon szálcsiszolt alumínium borítása olyan elegáns megjelenést biztosít, ami eddig csak a felső kategóriás telefonok előjoga volt. A T250i azonban nem csak a stílusról szól. Az egyszerűbb kommunikáció kedvéért a T250i kihangosítóval is rendelkezik, így a hívását a szobában lévők számára is kihangosíthatja, a prediktív szövegbevitel segítségével gyorsabban írhat szöveget és küldhet képüzeneteket, valamint a beépített naptárba könnyedén feljegyezheti a fontos dátumokat és találkozókat.

A fogyasztói visszajelzések alapján a T250i-be beépített sztereó FM rádió (RDS) is került, így zenét és híreket is hallgathat rajta. A beépített VGA (640×480 pixel) kamera segítségével megörökítheti kedvenc pillanatait, megoszthatja azokat barátaival, vagy elmentheti őket a telefon memóriájába. Az 1,7 colos képátlójú TFT kijelző 128×160 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatú. A telefonba sajnos nem került Bluetooth, mint ahogy bővítőslot sem.

A 100x45x13 milliméter méretű és 82 gramm tömegű Sony Ericsson T250i két változatban (fekete alumínium, ezüst alumínium) kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák