Connect with us

technokrata

2008-as újdonságok – a legújabb fejlesztések

Kütyük

2008-as újdonságok – a legújabb fejlesztések

Biztosak lehetünk abban, hogy a jövő év eleji CES kiállításon is rengeteg érdekes új mobil, és egyéb fejlesztést mutatnak majd be.

Sokan talán nem is gondolnánk, de bizony már javában folynak a 2008-as CES nemzetközi szórakoztató elektronikai vásár előkészületei. A jövőre polcokra kerülő szórakoztató elektronikai cikkeket elsőként a 2008. januári CES nemzetközi kiállításon mutatják be.

Már most a világ több ezer vállalata készül a világ legnagyobb szórakoztató elektronikai kereskedelmi vásárára, a 2008-as nemzetközi CES-re, melyet 2008. január 7. – 10. között rendeznek meg Las Vegasban. A legújabb technológiai innovációk fellegvárának számító kereskedelmi vásáron tavaly 140 ország 2.700 kiállítója vett részt.

Nem csoda, hogy vezető világcégek ilyen nagy lelkesedéssel várják a CES kiállítást, hiszen mindazokat a következő generációs technológiai újdonságokat, amik csak jövőre kerülnek kereskedelmi forgalomba, a CES nemzetközi vásáron mutatják be. Minden évben számtalan új termék jelenik meg a vásáron; például a szórakoztató elektronikai eszközök közül olyan mérföldköveket is itt mutattak be, mint a videó-, CD- vagy DVD lejátszó, műholdas rádió, plazma TV, HDTV DVD, HD rádió, vagy az IPTV.

A nemzetközi vásáron bemutatott termékek a bemutatást követően hamarosan mind életünk szerves részévé válnak. Jelenleg a nemzetközi CES 30 termékkategóriát foglal magában, köztük vezeték nélküli és hordozható szórakoztató elektronikai eszközöket, digitális képfeldolgozó eszközöket, audio- és video eszközök számítógépes- és hálózati eszközeit, gépjármű-elektronikai eszközöket, valamint otthoni és irodai kiegészítőket.

A CES rendezvény a világ egyik legfontosabb üzleti kezdeményezése, ahol világcégek vezetői számára lehetőség nyílik új kapcsolatok kialakítására és a mai üzleti légkör számára nélkülözhetetlen személyes találkozásokra. Az új termékek összehasonlításának és értékelésének legkiemelkedőbb fórumaként számon tartott kereskedelmi vásárt, annak nemzetközi hírnevét valamint média megjelenéseit kihasználva a vállalatok rendkívül jól tudják cégüket és termékeiket pozícionálni.

A kiállítás és vásár rangos előadásai között a világ legnagyobb és legsikeresebb vállalatai szerepelnek, akik óriási sajtóvisszhangot generálnak a világméretű vásárnak. A vásáron bemutatkozó termékekről 4.500 újságírónak és 2.200 pénzügyi és iparági elemző tudósításának köszönhetően jut el az információ világszerte az olvasókhoz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák