Connect with us

technokrata

Hihetetlen tudású új HTC okosság

Kütyük

Hihetetlen tudású új HTC okosság

A HTC rendkívül széles szolgáltatási körrel vértezte fel aktuális csúcs-masináját.

Ha azt hittük, hogy a nemrégiben debütált X7500 (Advantage) a tajvani székhelyű HTC legbrutálisabb készüléke, bizony tévedtünk, ugyanis érkezőben van egy még ennél a masinánál is szélesebb szolgáltatási körű HTC újdonság.

A Londonban a napokban bejelentett HTC Shift tulajdonképpen nem más, mint egy UMPC, vagyis Ultra Mobile PC besorolású termék, mely egyetlen készülékben egyesíti a mobiltelefonos és notebookos szolgáltatások előnyeit. A régóta rebesgetett készülék kapcsán a legfrissebb információ, hogy a beépített 1,8 colos merevlemez a korábbi híradásokkal ellentétben nem 30, hanem 40 GB-os kapacitással bír. Az opciós listán továbbá egy 60 GB-os winchester is szerepel!

A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett HTC Shift szinte az összes, manapság használatos vezeték nélküli adatátviteli technológiát ismeri. A GPRS, EDGE és UMTS szinte már magától értetődik, de ezenkívül a villámgyors HSDPA (3,6 Mbit/s), valamint a 802.11b/g szabványú Wi-Fi, illetve a Bluetooth 2.0 sem hiányzik belőle. A belső memória 1 GB-os kapacitású.

A körülbelül két DVD toknyi (209x129x25 milliméter) mérettel rendelkező, 800 gramm tömegű HTC Shiftben egy 7 colos képátlójú widescreen TFT kijelző teljesít szolgálatot, mely 800×480 pixeles felbontású és természetesen érintésérzékeny. Az energiaellátásról egy 2.700 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor gondoskodik.

A Windows Vista (opcionálisan Windows XP) operációs rendszerű és 800 gramm tömegű okosság természetesen teljes értékű QWERTY billentyűzetet kapott, kereskedelmi forgalmazása pedig előreláthatólag még ebben a hónapban meg fog kezdődni. A masina ajánlott végfelhasználói ára 1.199 euró, vagyis mintegy 300 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák