Connect with us

technokrata

A legújabb Spyker: nem F1 autó, hanem mobiltelefon!

Kütyük

A legújabb Spyker: nem F1 autó, hanem mobiltelefon!

A mobiltelefon piac legújabb szereplőjének harmadik készüléke.

Az eddigiekben leginkább csak extravagáns sportkocsijairól, illetve Forma 1-es autóiról ismert Spyker a napokban három vadonatúj mobiltelefont mutatott be, melyek közül mi most a harmadik és egyben legolcsóbb modellt mutatjuk be Olvasóinknak.

A Spyker C8 Laturbie nevet kapott újdonság candybar, vagyis hagyományos kialakítással rendelkezik. Az egyelőre ismeretlen méretű és tömegű készülékben egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, a wireless adatátviteli technológiák közül pedig sajnos csak a GPRS Class 10 és a Bluetooth támogatott. EDGE és UMTS nincs a telefonban.

A 2,2 colos képátlójú, TFT technológiára építkező folyadékkristályos kijelző QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású és 18 bites színmélysége révén mintegy 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. Az 1,3 megapixeles CMOS szenzoros kamera segítségével maximum 1.280×960 képpontos felvételek készíthetők.

A 199 dolláros (35 ezer forint) áron kapható Spyker C8 Laturbie kapcsán említést érdemel még a 32 MB-os belső memória, a microSD bővíthetőség, a 300-as SMS memória, az USB interfész, illetve a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás. A telefon egy feltöltéssel maximum 300 órás készenléti időt, illetve 4 órás beszélgetési időt képes biztosítani számunkra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek