Connect with us

Hirdetés

technokrata

2 mobil 1 telefonban: új Samsung készülék

Kütyük

2 mobil 1 telefonban: új Samsung készülék

Ez az új Samsung enyhe tudatzavarban szenved, hiszen egy helyett két énje van…

Tény, hogy nem ez az első olyan mobiltelefon, melybe a szokásos egy helyett két SIM kártyát lehet behelyezni, azonban az eddigi ilyen készülékek általában nem a nagy és neves gyártók, hanem kisebb távol-keleti cégek termékei voltak. Most azonban maga a Samsung rukkolt elő egy duál SIM-es mobiltelefonnal.

A Samsung Duos névre keresztelt, Samsung SGH-D880 típusjelzésű újdonság egy átlagos megjelenésű sliderphone: a szétcsúsztatható kialakítású mobil alaphelyzetben 104 milliméter hosszú, 51 milliméter széles és 18,9 milliméter vastag.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2,3 colos képátlójú TFT display gondoskodik, mely elsősorban QVGA (320×240 pixel) felbontásáról, illetve 18 bites színmélységéről (262 ezer színárnyalat) ismerszik meg. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék CMOS szenzoros fényképezőgépével maximum 3 megapixeles felbontású fotók készíthetők.

Az igen csak combos, 1.200 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral szerelt Samsung DuoS belső memóriája microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető, ezenkívül említést érdemel még a GPRS és EDGE adatátvitel, a sztereó FM rádió, a Bluetooth 2.0 (A2DP) kontroller, illetve az USB 2.0 interfész.

A dupla SIM kártyás Samsung mobiltelefon korántsem számít olcsó mulatságnak, lévén, hogy mintegy 120 ezer forintos áron debütál majd a kereskedelmi forgalomban. A hazai forgalmazással kapcsolatban egyelőre nincsenek információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés