Connect with us

technokrata

Strapabíró, GPS-es Motorola – jöhet eső, jöhet por!

Kütyük

Strapabíró, GPS-es Motorola – jöhet eső, jöhet por!

A Motorola GPS-vevővel bővítette vállalati PDA-ja, az MC70 szolgáltatásait.

A Motorola bemutatta zászlóshajója, az MC70-es hordozható számítógép új, integrált GPS funkcióval bővített változatát. A Motorola legkelendőbb mobil számítógépe a jövőben lehetővé teszi a terepen dolgozó munkatársakat, például postai kézbesítőket, vagy futárokat alkalmazó cégek számára a munkavégzés dinamikus, valós idejű nyomon követését és a műveletek konkrét helyszínének ellenőrzését.

Az MC70 kis tömegének, ergonómikus, ám a zord körülmények között végzett mindennapos használat megpróbáltatásainak is ellenálló kivitelének köszönhetően már eddig is igen népszerű volt. A különböző környezeti hatások, például a gyakori leejtés, az eső, a por és a szélsőséges hőmérsékleti viszonyok ellen megfelelően védett MC70-es kézi számítógép bel- és kültéren egyaránt jól használható.

A változatos helyszíneken dolgozó felhasználókkal naponta új bevetésre induló több mint negyedmillió MC70-es készülék már eddig is lehetővé tette a vállalatok számára, hogy munkatársaikat összekössék az irodai háttérrendszerekkel. A helymeghatározás lehetőségével az MC70 ezentúl újabb információs erőforrásokat tesz elérhetővé a dolgozók és a termékek számára. David Picton, a Motorola Enterprise Mobility üzletágának logisztikai igazgatója elmondta: ˝A kézbesítő és futárcégeknek mindig tudniuk kell, hogy pontosan merre járnak a dolgozóik és a rájuk bízott csomagok. Az MC70-be integrált GPS-vevő segítségével a kellő helyen és a kellő időben vehetik fel és adhatják át a címzetteknek a küldeményeknek, márpedig éppen ez a vállalati mobilitás lényege˝.

Az MC70 hang- és adatátviteli képességének köszönhetően rugalmas és globális lefedettséget biztosító eszköz. A GPS-chip mellett továbbra is rendelkezik vonalkód- és aláírás-olvasó egységgel, a mobil hálózatokon támogatja az EDGE adatátvitelt, valamint a WLAN hálózatokat és a Bluetooth funkciókat is. A GPS-vevővel felszerelt MC70-es modell bemutatójára a barcelonai Post Expo 2007 és a párizsi IT Convergence Show keretében, 2007 októberében kerül sor. Az MC70 GPS világszerte 2008 első negyedévében kerül az üzletekbe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák