Connect with us

technokrata

Sportkocsi ihlette új mobitelefon

Kütyük

Sportkocsi ihlette új mobitelefon

Következzék a második Spyker mobiltelefon bemutatója!

Ahogy arról már beszámoltunk, a mobiltelefon piacon egy vadonatúj szereplő bukkant fel. Az eddig csak drága sportkocsijairól ismert Spyker vadonatúj mobil kínálatából a C8 Laviolette nevezetű csúcsmodellt már bemutattuk, most pedig a C8 Spyder következik a sorban.

A gyártó középkategóriás készüléke elsősorban ultra-vékony kialakításáról ismerszik meg. A candybar formájú telefon alig 9,8 milliméter vastag, igaz az 1,3 megapixeles felbontású CMOS kamerát tartalmazó felső szekció ennél némileg vastagabb. A 97 milliméter hosszú és mindössze 39 milliméter széles mobil pontos tömege egyelőre ismeretlen.

A C8 Laviolette-ben is csak 1,5 colos kijelző van, de a C8 Spyder esetében még ezt a képátlót is sikerült alulmúlni, lévén, hogy a készülékbe szerelt TFT display mindössze 1,3 colos képátlón tárja elénk 128×160 képpontját, illetve 262.144 színárnyalatát.

A 299 eurós, vagyis mintegy 75 ezer forintos áron kapható C8 Spyder mobiltelefon kapcsán említést érdemel még az MP3 és MPEG4 kompatibilitás, a Bluetooth támogatás, a WAP 2.0 böngésző alkalmazás, illetve a maximum 150 perces beszélgetési idő és a legfeljebb 4 órás beszélgetési idő.

Végül pedig egy fotó a mobiltelefon névadójáról, a 400 lóerős és 300 km/h végsebességű Spyker C8 Spyder kabrióról:Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák