Connect with us

technokrata

Nagyképernyős GPS navigáció – Asus R600

Kütyük

Nagyképernyős GPS navigáció – Asus R600

Az Asus piacra dobta legújabb navigációs készülékét.

Az Asus R600 típusjelzésű masina PND (Personal Navigation Device) besorolást kapott, vagyis elsősorban navigációs célokra lett kifejlesztve, de természetesen nem hiányoznak belőle az olyan alkalmazások, mint például az MP3 zenelejátszó, az MP4 videólejátszó, vagy éppen a képnézegető.

A 142 milliméter széles, 83 milliméter magas és 18 milliméter vastag Asus R600-ban egy az átlagnál nagyobb méretű és felbontású TFT display teljesít szolgálatot. Az érintésérzékeny panel 4,3 colos képátlón tárja elénk a különböző vizuális tartalmakat: a 65 ezer színárnyalatú kijelző WQVGA, vagyis 480×272 pixeles felbontású.

A 260 gramm tömegű készülékben egy 2.200 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor található, mely a gyári specifikációk alapján maximum 6 órás működési időt biztosít számunkra. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még a SiRFstar III GPS-vevő, a 128 MB ROM és 64 MB SDRAM memória, a 400 MHz-es frekvenciájú Samsung processzor, a Bluetooth 2.0 kompatibilitás, illetve a maximum 4 GB-os memóriakártyákat fogadó SD bővítőslot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek