Connect with us

technokrata

Kémfotókon a titkos újdonság

Kütyük

Kémfotókon a titkos újdonság

A HTC vadonatúj készülékét már a hivatalos bejelentés előtt be tudjuk mutatni Olvasóinknak.

Ahogy arról már beszámoltunk, a különböző okostelefonok fejlesztésével foglalkozó, tajvani székhelyű HTC a mai napon az Egyesült Királyságban, holnap pedig Németországban tart termékbejelentő sajtótájékoztatót. Magyarul már csak néhány órát kell várni a hivatalos bejelentésekig, mi viszont néhány kémfotó segítségével már most be tudjuk mutatni az egyik HTC újdonságot.

A mellékelt felvételeken látható készülék nem más, mint a közelmúltban debütált HTC Touch enyhén módosított, szétcsúsztatható kialakítással rendelkező új kiadása. A logikus módon HTC Touch Slide névre keresztelt masina részletes specifikációi egyelőre ismeretlenek, az viszont szinte teljesen biztos, hogy tudása az eredeti HTC Touch-hoz lesz hasonlatos.

Az érintőkijelzős (2,6 col, QVGA) HTC Touch Slide UMTS és HSDPA hálózatokban is használható, belső memóriája (128 + 256 MB) pedig microSD (TransFlash) szabványú memóriakártyákkal bővíthető. Említést érdemel továbbá a 400 MHz-es frekvenciájú Qualcomm processzor, a 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamera, illetve a speciális SureType billentyűzet. Az Apple iPhone-nál némileg kisebb méretű készülék várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák