Connect with us

technokrata

Bemutatkozott a legújabb Sony Ericsson

Kütyük

Bemutatkozott a legújabb Sony Ericsson

A japán-svéd gyártó hivatalosan is bejelentette legújabb, kifejezetten a Vodafone számára gyártott készülékét.

A keresztségben Sony Ericsson V640i nevet kapott újdonság a korábbi Sony Ericsson V630i közvetlen utódmodelljének tekinthető, és a Vodafone karácsonyi termékkínálatának oszlopos tagja lesz.

A candybar, vagyis hagyományos kialakítással rendelkező V640i egész pontosan 97 grammot nyom a mérlegen, 103 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 15,5 milliméter vastag. A telefon két változatban lesz kapható: a Havana Gold aranyszínű, a Quick Black pedig fekete színben pompázik.

A TFT technológiájú kijelző sajnos még nem QVGA, hanem csak 176×220 képpontos felbontású, ezenkívül pedig 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni a maga 2 colos képátlóján. A hátsó kamera segítségével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású fényképek készíthetők, melyek aztán MMS-ben és elektronikus levélben is továbbíthatók. Az előlapon elhelyezett kiegészítő kamera elsősorban 3G videóhívásokhoz használatos.

A Sony Ericsson V640i GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA kompatibilis, ezenkívül pedig természetesen a Bluetooth adatátvitel sem hiányzik belőle. Az integrált memória 32 MB kapacitású, a bővítőslotba pedig Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákat (maximum 4 GB) lehet behelyezni. A gyári alapcsomagban egy 256 MB-os kártya található.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz), TrackID funkciós V640i várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák