Connect with us

technokrata

200 megabit a konnektorból

Kütyük

200 megabit a konnektorból

Könnyű és gyors hálózati csatlakozást kínál az SMC új adaptere.

Az SMCHPAVH-ETH EZ Connect egy 200 Mbps sebességű HomePlug AV Hybrid Ethernet Adapter, amely támogatja a HD video és audio streaminget, VoIP-ot, online játékot és a szélessávú internet kapcsolat megosztását az otthoni elektromos hálózaton keresztül. Továbbá ugyanaz a jel koax kábelen is továbbküldhető.

Az EZ Connect Adapter az egyik legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb megoldás arra, hogy léttrehozzunk vagy kibővítsünk egy otthoni hálózatot anélkül, hogy szükség lenne drága kábelezésre vagy a hálózat bonyolult konfigurálására. Minden elérhető elektromos hálózati csatlakozóból internet csatlakozási pont lesz. Az adapter legfeljebb 16 powerline kommunikációját teszi lehetővé egy hálózaton, és a 200 Mbps-os adatmásolási sebesség biztosítása ideálissá teszi valós idejű alkalmazásokhoz.

Az új adapter működtethető 14/85 Mbps HomePlug készülékekkel, plug-and-play installációkkal, 128 bit-es AES titkosítással és az auto-sensing technológiával, ami minimalizálja a más háztartási készülékektől származó interferenciát. Az otthonok és kisebb irodák miatt az adapternek kompakt megjelenése van, ami a nagy, falra szerelhető adapterekkel ellentétben bárhol használható.

Az SMCHPAVH-ETH EZ Connect Powerline AV Ethernet Adapter
az SMC Network Powerline termékcsaládjának tagja; 90 euró körüli áron vásárolható meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek