Connect with us

Hirdetés

technokrata

11 év garancia a legújabb Wi-Fi eszközökre

Kütyük

11 év garancia a legújabb Wi-Fi eszközökre

Négy újdonság a D-Link háza tájáról.

A D-Link 2005 végén mutatta be az időközben jelentős kompatibilitási fejlődésen átesett draft n szabványtervezetre épülő vezeték nélküli termékcsaládját, mely végre megoldást jelent a nagyobb otthonok és a kisebb irodák kieső pontok nélküli lefedésére egyetlen eszközzel. Az egyetlen visszatartó erő mindeddig az ár volt, hiszen az n szabványos eszközök ára többszöröse volt a napjainkban elterjedt G készülékeknek. Az árérzékeny, de újdonságokra nyitott vásárlóknak fejlesztette ki a D-Link a DIR-615 Wireless N otthoni routert, mely 2 külső és 2 belső antennával többszörösére növeli a lefedettséget és a vezeték nélküli sebességet, mégis megfizethető áron teszi ezt. A termék ajánlott bruttó végfelhasználói ára a 108 Mbps eszközökhöz közelítve 17 000 Ft alatt várható a D-Link kiemelt partnereinél.

A másik három újdonság nem árával szeretne sikereket elérni, inkább a portfolió bővítés irányába mutat. A DWA-556 a ma már legtöbb PC-ben megtalálható, de kevés gyártó által támogatott PCI Express x1 alaplapi csatlakozóval rendelkezik, míg a DWA-643 a ma már egyes esetekben mindössze ExpressCard csatolóval rendelkező notebookok ideális kiegészítője. Mindkét eszköz kompatibilis a 802.11b/g protokollok mellett a 802.11n szabványtervezettel, átviteli sebességük elméleti maximuma 300 Mbps, egy N-es routerrel párba állítva végre valóban mobillá teszik a nagysebességű netezést. Az új eszközök természetesen már kompatibilisek a Windows Vistával is, sőt a DIR-615-höz letölthető a nemrégiben bejelentett Yahoo Widget.

A negyedikként bemutatott termék egy igazi mindenes: tartalmazza a D-Link ADSL 2/2+ modemét, mely a hazai szolgáltatók lépésétől függően akár 24 Mbps letöltési sebességet is támogat. Ezen felül draft n vezeték nélküli felülettel, QoS és TriplePlay támogatással valamint négy 10/100Mbps porttal rendelkezik. A DSL-2741B Wireless N ADSL 2+ Modem router természetesen kompatibilis a g szabvánnyal is.

Az ExpressCard október végétől, a másik 3 új termék október 15-től elérhető a D-Link Kiemelt SoHo partneri hálózatában.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés