Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hófehérben a vadiúj Sony Ericsson W910i

Kütyük

Hófehérben a vadiúj Sony Ericsson W910i

A Sony Ericsson folyamatosan színesíti kínálatát, ezúttal a szó szoros értelmében.

A Sony Ericsson W910i-ről a közelmúltig úgy tudtuk, hogy vörös (Hearty Red) és fekete (Noble Black) változatban fog készülni, aztán nemrégiben kiderült, hogy a Vodafone-nál egy arany (Havana Gold) változat is elérhető lesz a karácsonyi szezonban. A legfrissebb híradások pedig most már arról szólnak, hogy a sliderphone-ból egy spéci fehér változat is kapható lesz, mely vélhetően a hölgy vásárlók körében arat majd nagyobb sikereket.

A szétcsúsztatható kialakítású Sony Ericsson W910 alaphelyzetben 99 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 12,5 milliméter vastag, miközben a mérlegen alig 86 grammot nyom. A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) készülék GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA hálózatokban is használható, és maximálisan 3,6 Mbit/s-os letöltési sebességre képes. Wi-Fi ugyan nincs benne, de a Bluetooth 2.0 (A2DP) és az USB 2.0 technológia természetesen nem hiányzik belőle.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2,4 colos képátlóval rendelkező TFT display gondoskodik, mely 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú. A kijelző melletti kamera elsősorban videóhívásokhoz használatos, a hátsó fő fényképezőgéppel pedig 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fotók, illetve QVGA (320×240 képpont) felbontású és 15 képkocka/másodperc sebességű videófelvételek készíthetők.

A Walkman 3.0 szoftveres telefonban ezenkívül egy RDS funkciós sztereó FM rádiót, TrackID szolgáltatást és 40 MB-os belső memóriát találhatunk. Ez utóbbi Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal egyszerűen bővíthető. A 930 mAh kapacitású lítium-polimer akkumulátor optimális esetben 9 órás működési időt, illetve mintegy 400 órás készenléti időt biztosít számunkra. A készülék forgalmazása várhatóan októberben fog megkezdődni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés