Connect with us

technokrata

Samsung i560: GPS-es, 3 megapixeles új okostelefon

Kütyük

Samsung i560: GPS-es, 3 megapixeles új okostelefon

Egy újabb Samsung sliderphone, egyáltalán nem lebecsülendő tudással.

A Vodafone nemrégiben jelentette be, hogy karácsonyi termékkínálatának egyik főszereplője a Samsung SGH-i560v típusjelzésű okostelefon lesz, melyről most kiderült, hogy kártyafüggetlen verzióban is elérhető lesz.

A Samsung SGH-i560 szétcsúsztatható kialakítást és csak minimális mértékben lekerekített designt kapott a tervezőasztalon – a pontos méret- és tömegadatok egyelőre ismeretlenek. A Symbian (9.2) operációs rendszerre, illetve a már jól ismert S60 (3rd Edition Feature Pack 1) platformra építkező készülékben egy 2,4 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely elsősorban QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontásáról, illetve 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg.

A 3,2 millió képpontot számláló CMOS képérzékelőre épülő digitális fényképezőgép modul révén maximum 2.048×1.536 pixeles felbontású fényképek készíthetők, melyek a belső memórián kívül microSD szabványú memóriakártyákon is eltárolhatók.

Az USB Mass Storage funkciós készülék nem csak EDGE és UMTS, hanem akár HSDPA hálózatokban is használható – maximális adatátviteli sebessége 3,6 Mbit/s. Érdekesség, hogy a Bluetooth 2.0 (A2DP, EDR) támogatású, PictBridge-képes Samsung SGH-i560-ből még a GPS-vevő sem hiányzik. A készülék várhatóan 400 eurós, vagyis mintegy 100 ezer forintos áron debütál majd a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom