Connect with us

Hirdetés

technokrata

Játék és file-megosztás nagyobb tempóval, biztonságosabban

Kütyük

Játék és file-megosztás nagyobb tempóval, biztonságosabban

Wi-Fi minősítés az SMC új, 802.11n termékeinek.

Az SMC Networks a Wi-Fi Alliance-től megkapta a Wi-Fi Certified 802.11n draft 2.0 minősítést a Barricade SMCWBR14S-N, SMC7904WBRA-N, SMCWGBR14-N szélessávú routerek és az EZ Connect Wireless USB Adapter SMCWUSB-N termékei részére. A Wi-Fi Alliance tesztje és bizonyítványa biztosítékot nyújt arra, hogy a termékek működtethetőek más 802.11n draft 2.0 szabványú termékek között, megfelelnek a biztonsági előírásoknak, ezen felül pedig visszafelé és keresztirányban is kompatibilisek a Wi-Fi készülékek korábbi generációival. A jelenleg minősítést szerzett termékek igazolást kaptak az opcionális Wi-Fi Protected Setup programmal való együttműködésről is, amit arra terveztek, hogy megkönnyítse a biztonsági beállítások konfigurálását a Wi-Fi hálózaton belül.

A jelenleg Wi-Fi minősítést szerzett termékek között van a SMC Networks három szélessávú routere: az SMC Barricade N Broadband Router (SMCWBR14S-N), az SMC Barricade N Pro ADLS Router és az SMC Barricade N ProMax Gigabit Broadband Router (SMCWGBR14-N). Ezek mindent magában foglaló hálózati megoldást nyújtanak a nagy sebességű kábel/xDSL vagy ADSL2/2+ kapcsolathoz való csatlakozásra vagy annak megosztására. Az SMC Networks EZ Connect N Pro Draft 11n Wireless USB2.0 Adapter (SMCWUSB-N) – amely a 802.11n szabványnak megfelelő sebesség és lefedettség előnyeit nyújtja a vezetéknélküli kapcsolat létrehozásához az asztali számítógépek és notebookok számára – szintén megkapta a minősítést.

A jelenleg minősítést kapott 802. 11n draft 2.0 hálózati termékek amellett, hogy visszafelé és keresztben is kompatibilisek a 802.11 b/g szabvánnyal, a 802.11n által nyújtott sebességet, hatótávolságot és sávszélességet biztosítják. A termékek így megfelelő teljesítményt nyújtanak olyan magas rendszerkövetelményeket támasztó alkalmazások használatakor, mint az online játékok, nagy felbontású video streaming, file-ok megosztása és VoIP, ezenkívül képesek 300 Mbps adatmásolási sebességet elérni – ez majdnem hatszorosa a 802.11g-nek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés