Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív Vodafone ajánlat – egységesen nyomott árak

Kütyük

Exkluzív Vodafone ajánlat – egységesen nyomott árak

A vörös színekben pompázó mobil operátor egy új ajánlattal rukkolt elő.

A VOSZ, a Széchenyi Kártya Klub és a Vodafone együttműködési megállapodást kötött azért, hogy a Széchenyi Kártya Klub- és a VOSZ tagjai a legmodernebb telekommunikációs szolgáltatásokat a piacon elérhetőnél kedvezőbb áron vehessék igénybe.

A Vodafone elsőrendű fontosságúnak tekinti a magyar gazdaság fejlődésében élen járó, innovatív vállalkozások szerepét. Ezért egy megfizethető, egyszerű, áttekinthető, a gazdasági szektor igényeit figyelembe vevő szolgáltatási csomagot dolgozott ki a Széchenyi Kártya Klub és a VOSZ tagjai számára. A tagok így a piaci áraknál kedvezőbb feltételekkel juthatnak kötöttségtől mentes, modern mobil internet-, tartalom- és hangszolgáltatásokhoz.

Az együttműködés során a Vodafone üzleti csomagokban kínált másodperc alapú számlázása, és az egy havidíjat lehetővé tevő ˝osztható havidíj˝ szolgáltatás is elérhető lesz. A perc- és SMS-díjak minden mobil hálózatba történő hívás és üzenet esetén mind csúcsidőben, mind csúcsidőn kívül, egységesek.

A csatlakozó tagok számára szintén rendelkezésre áll a Vodafone egyedülálló fix tarifás szélessávú mobil Internetes ajánlata, ami egyébként a világcég bármely ügyfele számára korlátlan adatforgalmat (normál használat mellett) és 3 napos visszavásárlási garanciát jelent.

˝Olyan korszakot élünk, amikor mindenkinek végig kell gondolnia, hogyan optimalizálja költségeit. Az üzlet része ma a modern technológia, amely arra való, hogy az embert a leghatékonyabban szolgálja. A Vodafone feladata, hogy megfizethető, kiszámítható kommunikációs partnere legyen a hazai vállalkozásoknak˝ – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

˝A magyar gazdaság keresi azokat a fejlődési utakat, amelyek erőssé és versenyképessé tehetik. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy a magyar vállalkozások egyre modernebbé és gyorsabbá váljanak. Ehhez szükséges olyan társak segítsége, akik hajlandóak a hazai vállalkozásokat partnernek és nem csak piacnak tekinteni a kölcsönös stratégiai fejlődés reményében˝ – mondta Demján Sándor, a VOSZ ügyvezető elnöke.

A Vodafone ajánlata Széchenyi Kártyával, illetve VOSZ igazolással bármely értékesítési pontban igénybe vehető. Ugyanakkor a Széchenyi Kártya Klub honlapján regisztrált tagok a weboldalon keresztül is jelezhetik érdeklődési szándékukat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés