Connect with us

Sony Ericsson: a titkos tervek

Kütyük

Sony Ericsson: a titkos tervek

Mit csiripelnek a madarak a Sony Ericsson-ról?

Időről időre érdemes áttekinteni, hogy aktuálisan mit lehet tudni egy-egy mobilgyártó közeljövőt érintő terveiről – ezúttal a Sony Ericsson kerül terítékre. Fontos megjegyezni azonban, hogy az alábbi információkat korántsem szabad készpénznek venni, hiszen nagyrészt meg nem erősített pletykákra épülnek.

A közelmúltban debütált Sony Ericsson P1i vegyes fogadtatásra talált, de szerencsére már nem kell sokat várniuk azoknak, akik egy a P1i-nél nagyobb tudású japán-svéd smartphone-ra vágynak. Jól értesült források tudni vélik, hogy a Sony Ericsson idén novemberben jelenti be hivatalosan a P3i-t, melynek kereskedelmi forgalmazása várhatóan 2008 elején fog megkezdődni.

Ugyancsak készülőfélben van a februárban debütált W880i utódmodellje, mely újdonsággal tegnap külön cikkben foglalkoztunk, így most röviden csak annyit, hogy a feltehetően W890i néven érkező készülékben egy 2 colos QVGA (320×240 pixel) kijelző és egy 3,2 megapixeles kamera kap helyet. A W890i egyébként talán már idén bekerülhet a karácsonyfák alá.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, az egyelőre meglehetősen titokzatos W770i a K770i spéci Walkman verziója lesz. A telefonban többek közt egy 2,2 colos QVGA display-t, valamint egy autofókuszt sajnos nélkülöző, jelenleg még ismeretlen felbontású kamerát találhatunk majd.

Mint arról már beszámoltunk, a tajvani HTC egy Windows Mobile 6 szoftveres smartphone-t gyárt majd a Sony Ericsson számára. Ebből a titkos újdonságból jövőre legalább 1 millió darabot szeretnének eladni. A végére pedig egy rossz hír: az első háromszoros optikai zoomos Sony Ericsson Cyber-shot fotós mobil megjelenésére legkorábban valamikor a jövő évben kerülhet majd sor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom