Connect with us

Hirdetés

technokrata

Armani luxusmobil a Samsungtól – hivatalosan

Kütyük

Armani luxusmobil a Samsungtól – hivatalosan

A Samsung és Giorgio Armani hivatalosan is bemutatatta új luxus mobil-készülékét.

A Giorgio Armani csoport és a Samsung Electronics bemutatta az új Giorgio Armani – Samsung luxus mobilt. Személyesen Giorgio Armani leplezte le a várva várt készüléket a sajtó munkatársai előtt a milánói Armani/Teatroban közvetlenül a 2008-as tavaszi – nyári női divatbemutatója előtt.

A Giorgio Armani által tervezett és a Samsung Electronics közreműködésével létrehozott Giorgio Armani – Samsung mobil elsősorban azoknak a vásárlóknak készült, akiknek egyaránt fontos a készülékük magas szintű technikai tudása, impozáns megjelenése és tetszetős külseje.

A két cég számára a luxus mobil bevezetése csupán az első lépésnek számít. Távlati terveik szerint, hordozható illetve a háztartási elektronikai cikkek széles választékát szeretnék közösen létrehozni és árusítani Giorgio Armani, Emporio Armani illetve Armani/Casa márkanevek alatt. Az elképzelések alapján a készülékek egyesíteni fogják Giorgio Armani utánozhatatlan esztétikai formavilágát a Samsung úttörő, új technológiáival.

A mérlegen egész pontosan 85 grammot nyomó, háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung újdonság candybar formájú, 87,5 milliméter hosszú és 54,5 milliméter széles, de ami talán ezeknél a speckóknál sokkalta fontosabb, hogy a telefon vastagsága mindössze 10,5 milliméter.

A TFT technológiájú, 2,6 colos képátlójú érintőkijelző hozza az elvárható szintet, már ami a QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontást, illetve a 262 ezer színárnyalatot jelenti. A hátul elhelyezett digitális fényképezőgépben egy 3 millió pixeles CMOS képszenzor teljesít szolgálatot, ellenben kár, hogy autofókuszt ezúttal nem kapunk, illetve, hogy a maximális videófelbontás mindössze 176×144 pixel.

UMTS és HSDPA nincs, vagyis meg kell elégednünk a GPRS és EDGE adatátvitellel. A belső memória 50 MB-os kapacitással rendelkezik és microSD memóriakártyákkal egyszerűen bővíthető. Említést érdemel továbbá a a Bluetooth (A2DP) kompatibilitás, az 1.000 férőhelyes telefonkönyv, illetve a 880 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor.

Az új mobil 2007 novemberétől a Giorgio Armani nevével fémjelzett boltokban lesz kapható a legtöbb európai országban. Giorgio Armani egyébként egy speciális, bőrből készült telefontartót is tervezett a készülék biztonságos tárolásához.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés