Connect with us

technokrata

Orbit downloader – gyorsabb, böngészőbe integrált letöltés

Kütyük

Orbit downloader – gyorsabb, böngészőbe integrált letöltés

Megjelent az ingyenes szoftver legújabb változata.

Az Internet Explorer még a hetes kiadás után is adós maradt egy jó letöltőmenedzser funkcióval – az űrt ezért számos szoftver továbbra is kihasználja. Ilyen például a megszakadt letöltéseket folytatni tudó, többszálas letöltésre képes, ugyanakkor ingyen (freeware) használható Orbit downloader, amely a minap újult meg és vált letölthetővé.

Mire képes a szoftver? P2P, azaz peer to peer technológiára alapul. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a kijelölt szerverről tud file-okat letölteni, hanem képes megkeresni a mások által éppen megosztott állománydarabkákat is, ezzel pedig jócskán fel tudja pörgetni a letöltés tempóját – még akkor is, ha a kívánt állomány történetesen egy lassú szerveren található. Tökéletesen tud integrálódni az Internet Explorerbe, ezt követően automatikusan kezeli a felhasználó letöltési feladatait. Együtt tud működni a HTTP, az FTP, az RTSP és az MMS szerverekkel, illetve a proxy-kal is. Rendelkezik letöltési kategóriákkal, ütemezővel, vírusvédelemmel és más, hasznos szolgáltatásokkal.

Gyors Download szerverünkről a legújabb, 2.3.1-es változat már letölthető. Ez támogatja a 4 gigabyte-osnál nagyobb méretű állományok letöltését is, valamint néhány kisebb hibát javítottak benne.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek