Connect with us

Első élőfotók a vadiúj Nokia E51-ről

Kütyük

Első élőfotók a vadiúj Nokia E51-ről

A hivatalos sajtófotók után most következzenek az első élőképek a Nokia új business mobiljáról!

Ahogy arról már beszámoltunk, a Nokia legutóbb e hét kedden az új E51-es készülék bemutatásával bővítette Eseries üzleti készülékeinek portfolióját. A karcsú és elegáns megjelenésű Nokia E51-en egyszerűbben használhatók, gyorsabban elérhetők és szorosabban integráltak a legfontosabb alkalmazások, ugyanakkor a készülék biztosítja a Nokia Eseries okostelefonoktól a fogyasztók által mára elvárt funkciókat és stílusos megjelenést is. Az alábbiakban Mobileburn élőfotók láthatók a telefonról.

Az univerzális Nokia E51 ideális a munkához, a valós idejű hozzáférést igénylő, hatékony időbeosztással élő üzletemberek számára, akik értékelni fognak egy könnyen beállítható, fenntartható és használható készüléket. A Nokia E51 felhasználói a Nokia megoldásokkal egyetlen készülékről kihasználhatják a mobiltelefóniát, a mobil e-mailt és üzenetküldést, az irodai telefonok szolgáltatásait, valamint költségmegtakarítást is elérnek – az egyetlen telefonszám, egyetlen hangpostafiók, és egyetlen telefonálási rendszer jelentette előnyök mellett.

A gazdagabb és sokoldalúbb üzleti funkciók mellett a Nokia E51 magáncélra is praktikus. A vékony, rozsdamentes acél készülék számos személyes alkalmazással rendelkezik, többek között megtalálható rajta:
-FM rádió, zene- és multimédia lejátszó;
-2 megapixeles kamera;
-A Nokia Download! alkalmazáson keresztül elérhető Nokia böngésző, amely belépő az internetes szolgáltatások széles választékához, interoperábilis a Windows Live-val, amely mobil hozzáférést biztosít a legnépszerűbb Windows Live szolgáltatásokhoz – így a Hotmailhez, a Messengerhez és a Spaces-hez;
-A Download! alkalmazáson keresztül hozzáférhető a Yahoo Go!, a WidSets, valamint számos utazási, egyéni hatékonyságnövelő és szórakoztató alkalmazás.

A 114x46x12 milliméter méretű és 100 gramm tömegű Nokia E51 2007 utolsó negyedévében jelenik meg világszerte, fogyasztói ára pedig körülbelül 350 euró (89 ezer forint) lesz. A 2 colos TFT kijlező 320×240 pixeles felbontású és 16 millió színárnyalatú, a 130 MB-os belső memória pedig microSD memóriakártyákkal bővíthető, maximum 4 GB-ig. Az S60 okostelefon platformos készüléknek részét képezi továbbá a GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA (3,6 Mbit/s), Wi-Fi és Bluetooth 2.0 vezeték nélküli adatátviteli technológia.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom