Connect with us

technokrata

Egy titkos új kagylómobil: Samsung L300

Kütyük

Egy titkos új kagylómobil: Samsung L300

Az FCC áldásos tevékenységének hála, most ismét lebukott egy hivatalosan még be nem jelentett Samsung telefon.

A keresztségben Samsung SGH-L300 nevet kapott újdonság egy középkategóriás clamshell, vagyis szétnyitható kialakítású mobil. A készülékbe szerelt külső, illetve belső kijelzők pontos felbontása és színmélysége sajnos ismeretlen, azt azonban a méretes feliratnak köszönhetően már tudhatjuk, hogy a fedlapon elhelyezett digitális fényképezőgép modul 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású. Kár, hogy a díszkeretes optika mellől ezúttal kispórolták a sötétben történő fotózást segítő LED-vakut.

A háromnormás Samsung SGH-L300 GPRS és EDGE hálózatokban használható, vagyis maximum 236 Kbit/s-os letöltési sebességet érhetünk el vele. A fejlett zenelejátszó funkcióval rendelkező újdonság sajnos még nem a 2.0-ás, hanem csak az 1.2-es Bluetooth szabványt támogatja, kárpótlásul viszont kapott egy TV-kimenetet.

Az ismeretlen kapacitású belső memória microSD memóriakártyákkal bővíthető, ezenkívül említést érdemel még a Java MIDP 2.0 támogatás, illetve a sztereó FM rádió. A Samsung F300 hivatalos bejelentésének időpontjával kapcsolatban jelenleg még nincsenek információink.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom