Connect with us

technokrata

Abszolút személyre szabható új Nokia

Kütyük

Abszolút személyre szabható új Nokia

A Nokia legújabb termékének kifejlesztésekor az egyedi megjelenés kiemelt szempont volt.

A piacvezető mobilgyártó ezúttal nem egy új telefont, hanem egy új mobil kiegészítőt jelentett be. A Nokia BH-304 típusjelzésű újdonság nem más, mint egy vezeték nélküli headset.

A mindössze 11 gramm tömegű headset érdekessége, hogy külső borítólapját bármikor könnyen le lehet szedni, és egy másik, jobban tetsző borítóval lehet helyettesíteni. A Nokiának ezzel a célja, hogy mindenkinek olyan külsejű headsetje legyen, amilyet csak szeretne, illetve, hogy a felhasználók akár aktuális hangulatuknak és kedélyüknek megfelelően cserélgethessék a headsetjük borítását. Ez a kis lapka egyébként számos színárnyalatban és különböző motívumokkal díszített változatban létezik. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy az alapcsomagban pontosan hány darab borítás kap helyet.

A 42 milliméter hosszú, 23 milliméter széles és 11 milliméter vastag Nokia BH-304 a legújabb Bluetooth 2.0 (EDR) szabványt támogatja, és Handsfree Profile 1.5, valamint Headset Profile 1.1 kompatibilis. Az akkumulátor egy feltöltéssel maximum 6,5 órás beszélgetési időt, illetve 150 órás készenléti időt tesz lehetővé. A headset várhatóan 40 euró (10 ezer forint) körüli áron lesz megvásárolható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom