Connect with us

Titkos Sony Ericsson okostelefon – Windows-alapokon

Kütyük

Titkos Sony Ericsson okostelefon – Windows-alapokon

Friss hírek, pletykák érkeztek a japán-svéd gyártó háza tájáról.

A Sony Ericsson hamarosan egy vadonatúj, Microsoft Windows Mobile-alapú smartphone készülékkel fog előrukkolni. Érdekesség, hogy ezt az egyelőre meglehetősen titokzatos okostelefont nem maga a Sony Ericsson fejleszti és gyártja.

Kínai lapértesülések szerint a Sony Ericsson nemrégiben ODM (Original Design Manufacturer) megbízási szerződést kötött a tajvani székhelyű HTC-vel (High Tech Computer), mely szerződés értelmében a HTC egy vadonatúj okostelefon modellt fog gyártani a Sony Ericsson számára.

Ez lesz egyébként a Sony Ericsson első Windows operációs rendszerű készüléke, a HTC pedig most először kapott ODM megbízást egy élvonalbeli mobiltelefon gyártó cégtől. Amennyiben hihetünk a pletykáknak, ez a spéci Sony Ericsson telefon valamikor a jövő esztendő második felében kerül majd kereskedelmi forgalomba, és a HTC jövőre mintegy 1 millió darabot fog legyártani belőle.

Amennyiben új információk érkeznek a Sony Ericsson – HTC üggyel kapcsolatban, mindenképpen vissza fogunk térni a témára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom