Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung M610: újabb olcsó csúszkamobil

Kütyük

Samsung M610: újabb olcsó csúszkamobil

Lássuk, hogy milyen új Samsung mobil jutott a mai napra!

A dél-koreai gyártó ezúttal egy az alsó-középkategóriás sliderphone-ok piacára szánt újdonsággal rukkolt elő. A teljesen átlagos megjelenésű, mindenfajta extravaganciát nélkülöző Samsung SGH-M610-ben egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul kapott helyet, a vezeték nélküli technológiák közül pedig ezúttal egyedül a GRPS Class 10 támogatott, vagyis mind az EDGE-ről, mind pedig az UMTS-ről (3G) le kell mondanunk.

A vizuális megjelenítésről egy nem túl nagy felbontású, egész pontosan 128×160 képpontos, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző gondoskodik, mely 16 bites színmélysége révén mintegy 65 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A hátfalba integrált kamera tudásától sem fogunk hasra esni, mivel annak segítségével maximum VGA, vagyis 0,3 megapixeles felbontású fényképek készíthetők.

A belső memória kapacitása egyelőre ismeretlen, az azonban már tudható, hogy a készülékbe miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákat lehet begyömöszölni. Unalmas perceinkben jó szolgálatot tehetnek a gyári játékprogramok, illetve a sztereó FM rádió.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés