Connect with us

technokrata

Pannon: a legfrissebb változások

Kütyük

Pannon: a legfrissebb változások

Az operátor megszünteti a Mobil bankfiók és a Mobil Internet 3 szolgáltatást.

A Pannon tájékoztatja előfizetőit, hogy Általános Szerződési Feltételei 2007. október 15-től az ÁSZF Törzsszöveg (Üzletszabályzat) 4.2. pontban foglaltakra – a körülményekben bekövetkezett lényeges változásra – tekintettel az alábbiak szerint módosulnak.

1. Az ÁSZF Törzsszöveg 4.2. pontja az alábbiakkal egészül ki:
Az egyedi előfizetői szerződésben szereplő, az előfizető adataiban bekövetkező bármely változást, a szolgáltató az előfizető bejelentését és a szükséges dokumentumok maradéktalan bemutatását követő 15 napon belül vezeti át.

2. Az ÁSZF Törzsszöveg 14.4. /VI. pontja az alábbiak szerint módosul:
Mobil bankfiók
2007. október 10-től a szolgáltató a Mobil bankfiók szolgáltatás értékesítését lezárja, majd 2007. november 15-étől a szolgáltatást megszünteti. Azon előfizetők, akik a szolgáltatást október 10. előtt rendelték meg, november 15-ig változatlan feltételekkel használhatják azt.

3. A Díjszabás az igénybevételi díjat utólag fizető szolgáltatáshoz 3.9. pontja az alábbiak szerint módosul:
A szolgáltató 2007. október 15-től a Mobil Internet 3 tarifacsomagot megszünteti. A tarifacsomag jelenlegi előfizetői részére a kedvezőbb feltételeket tartalmazó Mobil Internet 5 GB tarifacsomag kerül aktiválásra 2007. október 15-ét követően az előfizető következő számlázási ciklusa kezdetén.

A módosításokat tartalmazó Általános Szerződési Feltételek teljes szövege a Pannon bemutatótermeiben és honlapján az előfizetők rendelkezésére áll.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom