Connect with us

technokrata

Motorola ROKR E8: zenés pengemobil

Kütyük

Motorola ROKR E8: zenés pengemobil

Van szerencsénk bemutatni Olvasóinknak a legfrissebb Motorola zenemobilt!

Először két hete írtunk a Motorola ROKR E8 típusjelzésű készülékről, melyről most már részletes specifikációkkal és vadonatúj fotókkal szolgálhatunk Olvasóinknak.

A candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítású mobiltelefon 115 milliméter hosszú, 53 milliméter széles és mindössze 10,6 milliméter vastag. A kereken 100 gramm tömegű készülék érdekessége, hogy billentyűzete teljes egészében erő-visszacsatolásos érintőgombokból áll, melyek mindegyikén egy kis kitüremkedés jelzi, hogy körülbelül merre járnak az ujjaink SMS-gépelés közben.

A Motorola ROKR E8-ba nem kevesebb mint 2 GB belső memóriát szerelnek, ami ráadásul még bővíthető is, természetesen miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével (maximum 4 GB). A Java/Linux platformra építkező újdonság hátlapjában egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamera teljesít szolgálatot, melyből sajnos kimaradt az autofókusz funkció és a LED-segédfény.

Végül, de nem utolsó sorban, említést érdemel még a felső élen elhelyezett, 3,5 milliméteres szabványos audio csatlakozó aljzat, a miniUSB interfész, az Omega Wheel névre keresztelt spéci navigomb, illetve a QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú, 2 colos képátlójú TFT kijelző.

A Motorola ROKR E8 várhatóan novemberben jelenik meg a kereskedelmi forgalomban. A GPRS és EDGE kompatibilis telefon kezdőára 280 euró, vagyis mintegy 70 ezer forint körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom