Connect with us

technokrata

Hivatalos: 7 hét múlva iPhone a T-Mobile-nál!

Kütyük

Hivatalos: 7 hét múlva iPhone a T-Mobile-nál!

Az Apple első mobilja szépen lassan az európai országokat is meg fogja hódítani magának.

A T-Mobile munkatársai ma Berlinben jelentették be, hogy Németországban kizárólag a magenta színű szolgáltatónál lesz megvásárolható a sokak által várva várt iPhone. A cég képviselői elmondták, hogy a 8 GB-os iPhone november 9-én, vagyis egy pénteki napon jelenik meg a német T-Mobile kereskedések polcain. A készülék 399 euróba (100 ezer forint) fog kerülni, 24 hónapos hűségszerződés aláírása esetén. A szolgáltató az iPhone-hoz kapcsolódó új tarifacsomagokról egyelőre nem árult el részleteket.

Ahogy arról már írtunk, az Apple az O2 mobil szolgáltatóval közösen tegnap jelentette be, hogy az iPhone csúcsmobil ugyancsak november 9-én kezdi meg angliai hódító útját. A bejelentéskor elhangzott, hogy az Egyesült Királyságban kizárólag az O2-nél lesz kapható a telefon. Az iPhone a szigetországban 269 fontos, vagyis mintegy 98 ezer forintos áron fog debütálni.

Most már tudható, hogy az európai iPhone nem sokban fog különbözni amerikai társától, vagyis az UMTS és HSDPA adatátvitelről szőtt álmok szertefoszlani látszanak, legalábbis egyelőre mindenképp. Az európai iPhone egyébként 8 GB-os tárkapacitással fog rendelkezni, csakúgy mint amerikai testvére, vagyis sajnos a 16 GB-ról szóló pletykák sem voltak igazak.

Mint ismeretes, az Apple január elején jelentette be első mobiltelefonját, mely az Egyesült Államokban június végén debütált a kereskedelmi forgalomban, és azóta nagyon komoly sikereket ért el. A készüléket első körben 4 GB-os és 8 GB-os változatban lehetett kapni, nemrégiben viszont bejelentette a gyártó, hogy a 4 GB-os modell máris nyugdíjba vonul, illetve, hogy a 8 GB-os verziónak jelentős mértékben csökkenti az árát.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp