Connect with us

technokrata

Csillogó új csúszkamobil – Samsung J610

Kütyük

Csillogó új csúszkamobil – Samsung J610

A Samsung mobiltelefon újdonság áradata a jelek szerint tovább folytatódik.

A dél-koreai székhelyű gyártó legfrissebb újdonsága a keresztségben a Samsung SGH-J610 nevet kapta. Ezúttal egy olyan, szétcsúsztatható kialakítású, csillogó készülékházas modellhez van szerencsénk, melyet a középkategóriás mobilok piacán kíván hadrendbe állítani a Samsung.

A hivatalosan egyelőre még be nem jelentett Samsung SGH-J610 várhatóan az idei esztendő utolsó heteiben, vagyis a karácsonyi vásárlási láz kellős közepén debütál majd a kereskedések polcain, még pedig 235 eurós, vagyis mintegy 60 ezer forintos áron.

Hogy pontosan mit is kap a vásárló ennyi pénzért? Nos, például egy a hátfalba integrált digitális fényképezőgép modult, melynek segítségével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fotók készíthetők. A GPRS és WAP 2.0 kompatibilis Samsung J610 számos specifikációja egyelőre ismeretlen, de annyi már biztosnak tűnik, hogy a telefon sztereó Bluetooth (A2DP) kompatibilis, a TFT technológiájú kijelző pedig feltehetően 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom