Connect with us

technokrata

Brutális szupermobil érkezik

Kütyük

Brutális szupermobil érkezik

Van szerencsénk bemutatni Olvasóinknak egy vadonatúj high-end mobiltelefont.

A Mitsubishi név hallatán sokunknak azonnal egy autómárka ugrik be, pedig a japán nagyvállalat nem csak autógyártással foglalkozik, hanem sok egyéb ipari területen is komoly erőkkel képviselteti magát. Ilyen többek közt a mobiltelefon szektor is.


Nemrégiben felbukkant egy kémfotó, melyen a legújabb Mitsubishi telefon látható. Ez a készülék a japán piacra készült, így hozzánk várhatóan nem fog eljutni, mindenesetre olyan komoly tudású, hogy érdemes néhány szót ejteni róla.

A szigetországban vélhetően majd az NTT DoCoMo-nál megvásárolható Mitsubishi D905i-ben egy nem kevesebb mint 3,1 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző kapott helyet. Ez az óriási LCD WVGA+ felbontással büszkélkedhet, vagyis egész pontosan 864×480 képpont, illetve 262 ezer színárnyalat segítségével tárja elénk a különböző vizuális információkat.

A Sharp gyártmányú, autofókuszos fényképezőgép modulban egy 3,2 megapixeles képszenzor található, melynek érdekessége, hogy a szokásostól eltérően nem CMOS, hanem CCD technológiájú. A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor idén télen debütáló Mitsubishi telefon kapcsán említést érdemel még a microSD memóriakártyás bővíthetőség, a mobil TV funkció, illetve a teljes értékű HTML webböngésző alkalmazás. A várható ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom