Connect with us

Hirdetés

technokrata

Brutális szupermobil érkezik

Kütyük

Brutális szupermobil érkezik

Van szerencsénk bemutatni Olvasóinknak egy vadonatúj high-end mobiltelefont.

A Mitsubishi név hallatán sokunknak azonnal egy autómárka ugrik be, pedig a japán nagyvállalat nem csak autógyártással foglalkozik, hanem sok egyéb ipari területen is komoly erőkkel képviselteti magát. Ilyen többek közt a mobiltelefon szektor is.


Nemrégiben felbukkant egy kémfotó, melyen a legújabb Mitsubishi telefon látható. Ez a készülék a japán piacra készült, így hozzánk várhatóan nem fog eljutni, mindenesetre olyan komoly tudású, hogy érdemes néhány szót ejteni róla.

A szigetországban vélhetően majd az NTT DoCoMo-nál megvásárolható Mitsubishi D905i-ben egy nem kevesebb mint 3,1 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző kapott helyet. Ez az óriási LCD WVGA+ felbontással büszkélkedhet, vagyis egész pontosan 864×480 képpont, illetve 262 ezer színárnyalat segítségével tárja elénk a különböző vizuális információkat.

A Sharp gyártmányú, autofókuszos fényképezőgép modulban egy 3,2 megapixeles képszenzor található, melynek érdekessége, hogy a szokásostól eltérően nem CMOS, hanem CCD technológiájú. A kereskedelmi forgalomban várhatóan valamikor idén télen debütáló Mitsubishi telefon kapcsán említést érdemel még a microSD memóriakártyás bővíthetőség, a mobil TV funkció, illetve a teljes értékű HTML webböngésző alkalmazás. A várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés