Connect with us

technokrata

T-Mobile: kezdődhet a száguldás

Kütyük

T-Mobile: kezdődhet a száguldás

Akár 7,2 Mbps letöltési sebességgel is internetezhetnek a T-Mobile ügyfelei.

Két új, mobil szélessávon használható modemmel bővült a T-Mobile kínálata. A T-Mobile a 88 városra kiterjedő szélessávú hálózatán elérhető 3,6 Mbps sebességet idén a fővárosban fokozatosan duplájára, a feltöltési sebességet pedig többszörösére növeli. Ennek köszönhetően a hétfőtől a szolgáltatónál kapható két új modemmel, a T-Mobile web´n´walk Box 7.2+ és a web´n´walk Netkártya Plusz segítségével Budapest jelentős részén az elérhető maximum sebességgel, 7,2 Mbps-al internetezhetnek a T-Mobile ügyfelei.

A web´n´walk Box 7.2+ ráadásul az első HSUPA-s modem a hazai mobilszolgáltatóknál, mellyel a T-Mobile-osok a mobilcég budapesti hálózatának jelentős részén maximum 1,45 Mbps feltöltési sebességgel használhatják a mobilinternetet. Így például a nagyobb méretű e-mailek még rövidebb idő alatt küldhetők el.

Mindkét újdonság jelentős kedvezménnyel kapható a T-Mobile-nál. Az 5 GB-os Mobilinternet-csomagra vállalt 24 hónapos hűségnyilatkozat esetén a web´n´walk Netkártya Plusz modem 3.990, a web´n´walk Box 7.2+ pedig 9.990 forintért kapható. További kedvezmény, hogy a most új előfizetést vásárló ügyfelek a hűségnyilatkozat teljes idejére a havi díjban foglalt 5 GB-on felül további 3 GB-nyi adatmennyiséget használhatnak fel, és év végéig a csomag havi díjáért az eredeti ár felét, mindössze 4.795 forintot kell fizetni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom